Automaatioasentaja
UPM

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 7.6.2021

Haluatko työskennellä dynaamisessa, innovatiivisessa ja kansainvälisessä yrityksessä, joka tekee tulevaisuudesta parempaa meille kaikille? UPM on biometsäteollisuuden edelläkävijä ja rakennamme kestävää, innovaatiovetoista ja kiinnostavaa tulevaisuutta. ​Henkilöstömme osaaminen, terve arvopohja ja halu pyrkiä parempaan tekevät meistä ainutlaatuisia. Toimimme arvojemme mukaisesti: Luota ja ole luotettava, Tuloksia yhdessä ja Uudistu rohkeasti. 

Haemme Rauman paperitehtaallemme tuotannon tehtäviin vuoroautomaatioasentajaa toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen.

Mitä teet

Toimit PK4-paperikoneen tuotannon työryhmässä automaatiotaitoisena prosessihenkilönä työaikamuodossa TAM37 (jatkuva kolmivuorotyö). Tuotannon työtehtävien osalta toimit osana paperikoneen tai jälkikäsittelyn työryhmää ja automaation osalta koko Rauman paperitehtaan alueella vuoroautomaatioasentajana, joka tarvittaessa tukee muuta vuorokunnossapitoa automaatiotöissä. 

Prosessiautomaatioasentajan tehtäviin kuuluvat tyypillisesti:

 • Paperikoneen tuotannon tehtävät osana paperikoneen tai jälkikäsittelyn työryhmää

 • Automaatioasentajana tarvittaessa omatoimiset vianhakuselvitykset ja vikailmoitukset. Tarvittaessa toimiminen muun vuorokunnossapidon tukena automaatiotöissä

 • Soveltuvin osin automaatiojärjestelmien ylläpitoasiat, kuten ohjelmointi, muutokset ja vianhaku

 • Tehtävien, tietojen ja materiaalien hakeminen tietojärjestelmistä             

 • Muiden ryhmien avustaminen kunnossapitotöissä kunnossapitoseisokkien aikana

Kuka olet

 • Sinulla valmiudet tuotannon vuorotöihin

 • Sinulla on automaatioalan koulutus ja osaamista joko Valmet tai Honeywell DCS-järjestelmistä

 • Sinulla on työkokemusta vastaavasta teollisuudesta

 • Sinulla on hyvä paineensietokyky

 • Olet oma-aloitteinen, yhteystyökykyinen sekä valmis itsenäiseen työhön

Eduksi katsotaan aiempi kokemus paperiteollisuuden kunnossapidosta ja automaatioratkaisuista.

Meille UPM:ssä turvallisuus on olennainen osa jokapäiväistä toimintaa. Tavoitteenamme on, ettei yhtäkään tapaturmaa tapahdu työpaikallamme. Odotamme jokaiselta UPM:läiseltä turvallisuusajattelua, sitoutumista yhteisiin sääntöihin ja halua edistää näitä omalla toiminnalla.

Mitä UPM tarjoaa sinulle

 • Mielekäs työ: Olemme ylpeitä siitä mitä teemme. Työssämme korostuu korkea osaaminen, laatu ja arvojemme mukainen toiminta.

 • Työstään innostuneet ja motivoituneet tiimit: Työntekijämme ovat alansa todellisia ammattilaisia. Olemme monimuotoinen ja kansainvälinen organisaatio, joka toimii yhdessä yhteisten tavoitteiden saavuttamiseksi.

 • Kehitysmahdollisuudet: Meillä voit vahvistaa osaamistasi jatkuvasti. Tuemme kehittymistäsi urasi jokaisessa vaiheessa.

 • Vastuu ihmisistä ja ympäristöstä: Yhteiset eettiset periaatteemme kattavat niin ihmisistä kuin ympäristöstäkin huolehtimisen. Jatkuvana tavoitteenamme on kestävämpi tulevaisuus.

Lisätiedot

Tehtävän toimipaikkana on Rauma.

Lisätietoja tehtävästä antavat käyttöinsinööri Rami Lehtomäki, puh. +35840838 3443 ja automaatiopäällikkö, Jarno Bergman puh. +35840167 7966.

Haethan tehtävään oheisen linkin kautta viimeistään 25.06.2021.

Rekrytointijärjestelmään liittyvissä kysymyksissä ota yhteyttä HR-palvelukeskukseen: careers@upm.com tai puh. +358204146600. Jos olet UPM:n työntekijä, voit ottaa meihin yhteyttä UPM Service Portalin kautta: [LINK].

UPM on tupakoimaton työpaikka.

UPM Communication Papers on maailman johtava graafisten papereiden valmistaja, jolla on laaja tuotevalikoima papereita mainontaan ja julkaisuun sekä koti- ja toimistokäyttöön. UPM:n erinomaisesti toimivat paperit ja palvelukokonaisuudet tuottavat lisäarvoa asiakkaiden liiketoiminnalle, täyttäen samalla vaativat sosiaalisen ja ympäristövastuun kriteerit. UPM Communication Papers:​in pääkonttori on Saksassa, ja liiketoiminta-alue työllistää noin 7 000 henkilöä. Lue lisää: www.upmpaper.com.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot