Automaatioasentaja
Caverion Suomi Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 20.5.2021

Haemme nyt tiimimme vahvistukseksi automaatioasentajaa Tornioon. Työskentelet asiakkaidemme kiinteistöissä ja toimenkuvaasi kuuluvat kiinteistöautomaatiojärjestelmien asennus, korjaus-, huolto- sekä käyttöönottotyöt sopimuskohteissamme. Kiinnostuitko? Hae heti mukaan!

Ensiluokkaiset työkalut sekä ammattitaitoisen ja avoimen tiimin tuki antavat hyvät eväät työssäsi onnistumiseen. Caverionilla voit olla ylpeä yhteisestä työstä, jolla varmistetaan suorituskyky ja ihmisten hyvinvointi älykkäästi ja vastuullisesti – myös poikkeustilanteissa. Meillä ihmiset eli caverit ovat toiminnan sydän. Rakennamme vahvaa yrityskulttuuria, jossa ihmiset viihtyvät ja jaksavat työssään. Tästä kertoo myös alan pisimmät työsuhteet. Vastuullisena työnantajana haluamme, että onnistut työssäsi ja pidämme huolen työhyvinvoinnistasi tarjoamalla henkilöstöetuja, kuten liikuntaedun, laajat työterveyspalvelut sekä kattavan koulutustarjonnan. Käy tutustumassa myös mahdollisiin työcavereihisi: https://rekry.caverion.fi/caverikirja/.  

Tehtävässä menestyäksesi sinulta löytyy automaatioasentajan tai sähköasentajan koulutus ja kokemusta huoltotoiminnasta sekä korjaamisesta. Sinulla on automaatiotekniikan tuntemusta ja käytät mobiilitekniikkaa luontevasti töiden raportoimiseen. Aikaisempi kokemus projektiluontoisista tehtävistä katsotaan eduksi. 

Arvostamme, mikäli:

  •       tunnet jonkin rakennusautomaatiomerkin laitteet ja toiminnan mielellään ohjelmointitasoisesti
  •       tunnet kiinteistötekniikkaan liittyvät prosessit
  •       sinulta löytyy sähkö- tai LVI- tekniikkaan liittyviä opintoja
  •       sinulla on Siemens Desigo -järjestelmän tuntemus
  •       englannin kielen kirjallinen taito

Olet tottunut itsenäiseen työskentelyyn, oman työsi suunnitteluun ja tiukkojenkin aikataulujen hallintaan. Olet asiakaspalveluhenkinen ja työskentelet luontevasti myös paineen alla. Sinulla on taloudellinen ja tehokas työskentelytapa ja omaat hyvät vuorovaikutustaidot sekä ongelmanratkaisukykyä. 

Lisätietoja tehtävästä antaa huoltopäällikkö Timo Koski, puh. 040 357 0837. Eezy Henkilöstöpalvelut toimii Caverionin rekrytointikumppanina ja lisätietoja rekrytointiprosessiin liittyen antaa HR-konsultti Jesse Isomäki, p. 050 572 7104 tai palvelukeskus.caverion@eezy.fi. 

Hae tehtävää 11.7.2021 mennessä jättämällä hakemuksesi palkkatoiveineen oheisen linkin kautta. 

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot