Automaatioasentaja

Valmet Automotive EV Power Oy
Tietoa tehtävästä

Esittely

Nopeus on aina ollut osa DNA:tamme, joten tiimimme jäsenenä pääset mukaan ohituskaistalle! Valmet Automotivella työskentelee maailmanlaajuisesti lähes 5000 työntekijää, joita yhdistää rajaton intohimo liikkuvuuteen ja innovaatioihin. Panostuksemme eDrive-tekniikkaan – yhdessä erinomaisen valmistusosaamisen kanssa – tekee meistä kokeneen ja visionäärisen kumppanin tuotekehityksen ja tuotannon alueella kasvavassa teollisuudessa.

Uusi sähköisen liikenteen liiketoimintalinjamme (EVBL) kehittää ja valmistaa akkujärjestelmiä 48 V:sta korkeajännitteisiin auto- ja teollisuussovelluksiin. Valmet Automotive:n palveluvalikoima kattaa kokonaisuuden sopimusvalmistuksesta akkujärjestelmien toimituksiin.

Työkuvaus

Huippumodernissa akkutehtaassa tuotantolaitteiston tulee toimia kuin rasvattu, siksi tehtaalle on tärkeää löytää osaavia kunnossapidon ammattilaisia pitämään erilaisista laitteista huolta. Haemme nyt osaajia Valmet Automotiven Salon akkutehtaalle huolehtimaan tehtaan prosessien ja laitteistojen ylläpidosta.Tehtaamme pitkälle automatisoidut tuotantolinjat tarjoavat kunnossapitäjille mielenkiintoisia ja haastavia tehtäviä. Etsimämme henkilöt tulevat työskentelemään kunnossapidon automaatioasentajina. Voit olla kokeneempi konkari tai urasi alkuvaiheessa oleva automaatioasentaja – hae siis rohkeasti! Tulet työskentelemään osana tiivistä ja ammattitaitoista kunnossapidon tiimiämme, kolmessa vuorossa.

Automaatioasentajan tehtävässä:

- Vastaat automaatiolaitteiden vianhaku-, korjaus- ja ennakkohuoltotehtävistä.
- Huolehdit laitteiden käynnissäpidosta yhteistyössä tuotantohenkilöstön kanssa seuraten laitteiden toimintaa ja pyrkien ennakolta estämään häiriöiden syntymisen.
- Tarkastat laitteiden kunnon sekä teet tarvittavat huolto- ja korjaustoimenpiteet suunnitelmien mukaisesti.
- Huomioit työssäsi koneiden käyttäjiin kohdistuvat työturvallisuusnäkökohdat.

Edellytykset tehtävään
- Tehtävään soveltuva automaatioalan perustutkinto.
- Kyky suoriutua itsenäisesti haastavista automaatiolaitteiden vianhaku-, korjaus- ja ennakkohuoltotehtävistä.
- Perus verkko-osaaminen (TCP/IP).
- Aktiivinen työskentelyote, halua toimia tiimin jäsenenä sekä haasteita pelkäämätön asenne.
- Hallitset yleisimmät toimisto-ohjelmistot kuten MS Office.
- Suomen kielen lisäksi käytännön englannin kielen hallinta on eduksi.
- Eduksi katsotaan myös Siemens-automaatio osaaminen.

Tarjoamme hakijalle
Viime vuosien historiallinen muutos niin autoteollisuudessa kuin Valmet Automotivessakin tarjoaa hakijoille mahdollisuuksia todella vaihteleviin, monipuolisiin ja mielenkiintoisiin uravalintoihin. Meillä kohtaavat maailman eturivin autonvalmistajan perinteet ja usko rajoittamattomiin mahdollisuuksiin, hyvän työelämän arvot sekä tunne uuden luomisesta. Kaikki toimipaikkamme jakavat yhteisen kulttuurin – niin Suomessa, Saksassa kuin Puolassa.

Yhteystiedot

Ilmianna kiinnostuksesi tai vinkkaa kaverille 1.5.2021 mennessä! Hakemuksen voit täyttää "Tutustu työpaikkaan" -linkin kautta.

Lisätietoja saat Kristian Sammallahti, Maintenance Supervisor, +358 50 347 0485

Tutustu työpaikkaan
Tietoa työnantajasta