Automaatioasentaja
UPM

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 24.3.2021

Haluatko työskennellä dynaamisessa, innovatiivisessa ja kansainvälisessä yrityksessä, joka tekee tulevaisuudesta parempaa meille kaikille? UPM on biometsäteollisuuden edelläkävijä ja rakennamme kestävää, innovaatiovetoista ja kiinnostavaa tulevaisuutta. ​Henkilöstömme osaaminen, terve arvopohja ja halu pyrkiä parempaan tekevät meistä ainutlaatuisia. Toimimme arvojemme mukaisesti: Luota ja ole luotettava, Tuloksia yhdessä ja Uudistu rohkeasti. 

Haemme automaatioasentajaa Pelloksen vaneritehtaallemme Mikkeliin toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen.

UPM Plywood tarjoaa korkealaatuisia WISA®-vanereita ja -viiluja rakentamiseen, ajoneuvojen lattioihin, LNG-laivoihin, parkettiteollisuuteen sekä muihin teollisiin käyttökohteisiin. UPM:n vaneriliiketoiminnan liikevaihto oli 405 miljoonaa euroa vuonna 2020 ja sen palveluksessa on noin

2 200 henkilöä, joista noin 1300 Suomessa. Vaneri- ja viilutehtaat sijaitsevat Joensuussa, Mikkelissä, Savonlinnassa ja Kouvolassa, lisäksi yhtiöllä on vaneritehtaat Venäjällä ja Virossa

– www.wisaplywood.fi

Terveiset tulevalta esimieheltäsi

“Tarjoamme sinulle monipuolisen, haastavan ja mielenkiintoisen tehtäväkentän vaneritehtaidemme automaatiokunnossapidossa. Työskentelet osana innostunutta ja sitoutunutta, noin 540 henkilön työyhteisöä Pelloksen vaneritehtaalla. Tervetuloa!” - Sami Anttonen, Pelloksen automaatioinsinööri

Mitä teet

Automaatioasentajana vastuualueeseesi kuuluvat automaatiokunnossapidon tehtävät. Lisäksi tehtäviisi kuuluvat:

 • Omatoimiset vianhakuselvitykset ja vikailmoitukset

 • Sähkölaitteiden ja -piirien itsenäiset asennus-, huolto-, korjaus-, käyttöönotto-, testaus- ja ylläpitotyöt

 • Kunnossapitotöiden raportointi kunnossapitojärjestelmään

 • Automaatiojärjestelmien ylläpitotehtävät (pienimuotoinen ohjelmointi, muutokset, vianhaku)

 • Tehtävien, tietojen ja materiaalien hakeminen tietojärjestelmistä

 • Muiden ryhmien avustaminen kunnossapitotöissä

Kuka olet

 • Sinulla on taustalla sopiva ammatillinen peruskoulutus (esim. automaatioalan tutkinto)

 • Sinulla on aikaisempaa kokemusta vastaavista työtehtävistä

 • Sinulla on hyvät ryhmätyöskentelytaidot, olet oma-aloitteinen ja sinulla on itsenäinen sekä vastuullinen ote työntekoon

 • Sinulla on valmius tehdä vuorotyötä

Meille UPM:ssä turvallisuus on olennainen osa jokapäiväistä toimintaa. Tavoitteenamme on, ettei yhtäkään tapaturmaa tapahdu työpaikallamme. Odotamme jokaiselta UPM:läiseltä turvallisuusajattelua, sitoutumista yhteisiin sääntöihin ja halua edistää näitä omalla toiminnalla.

Mitä UPM tarjoaa sinulle

 • Mielekäs työ: Olemme ylpeitä siitä mitä teemme. Työssämme korostuu korkea osaaminen, laatu ja arvojemme mukainen toiminta.

 • Työstään innostuneet ja motivoituneet tiimit: Työntekijämme ovat alansa todellisia ammattilaisia. Olemme monimuotoinen ja kansainvälinen organisaatio, joka toimii yhdessä yhteisten tavoitteiden saavuttamiseksi.

 • Kehitysmahdollisuudet: Meillä voit vahvistaa osaamistasi jatkuvasti. Tuemme kehittymistäsi urasi jokaisessa vaiheessa.

 • Vastuu ihmisistä ja ympäristöstä: Yhteiset eettiset periaatteemme kattavat niin ihmisistä kuin ympäristöstäkin huolehtimisen. Jatkuvana tavoitteenamme on kestävämpi tulevaisuus.

Lisätiedot

Lisätietoja tehtävästä antaa automaatioinsinööri Sami Anttonen arkisin klo 9.00 – 15.00, sami.j.anttonen@upm.com tai puh. 0458407575.

Lähetä hakemuksesi oheisen linkin kautta viimeistään 25.04.2021

Hakujärjestelmään liittyvissä kysymyksissä ota yhteyttä contacthr.gl.recruitment@upm.com tai puh. 0204146600.

UPM on tupakoimaton työpaikka.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot