(Poistunut julkaisusta)

Automaatioasentaja
UPM

Alkuperäinen julkaisupäivä 15.2.2021

Haluatko työskennellä dynaamisessa, innovatiivisessa ja kansainvälisessä yrityksessä, joka tekee tulevaisuudesta parempaa meille kaikille? UPM on biometsäteollisuuden edelläkävijä ja rakennamme kestävää, innovaatiovetoista ja kiinnostavaa tulevaisuutta. ​Henkilöstömme osaaminen, terve arvopohja ja halu pyrkiä parempaan tekevät meistä ainutlaatuisia. Toimimme arvojemme mukaisesti: Luota ja ole luotettava, Tuloksia yhdessä ja Uudistu rohkeasti. 

Haemme nyt UPM:n Tervasaaren tehtaalle automaatioasentajaa.

UPM Specialty Papers valmistaa tarra- ja pakkauspapereita maailmanlaajuisille markkinoille sekä hienopapereita Aasian markkinoille. Sen asiakkaita ovat paperin jalostajat, jakelijat, vähittäismyyjät ja painotalot. UPM Specialty Papers on toimialansa kestävän kehityksen edelläkävijä, ja sen korkealaatuiset tuotteet valmistetaan Suomessa ja Kiinassa. UPM Specialty Papers työllistää globaalisti noin 2 000 ihmistä. www.upmspecialtypapers.com
 

Seuraa UPM Specialty Papersia: Twitter

Mitä teet

Tehtaan automaatiokunnossapidossa vastuualueeseesi kuuluvat monipuoliset automaatiokunnossapidon tehtävät. Näitä ovat esimerkiksi omatoimiset vianhakuselvitykset ja vikakorjaukset, sekä ennakkohuoltotarkastukset ja ennakkohuoltotyöt, sekä kunnossapitotöiden raportointi.  

Vastuullasi on lisäksi sähkölaitteiden ja –piirien itsenäiset asennus-, huolto-, käyttöönotto- ja testaustyöt, sekä automaatiojärjestelmiin liittyvät ylläpitotehtävät. Tehtaamme toimintamallissa vuorokunnossapitäjien tehtäväkenttään kuuluu automaatiotöiden lisäksi paperin tuotantotehtäviin osallistuminen osana jälkikäsittelyn työryhmää.

Kuka olet

 • Sinulla on automaatioalan koulutus
 • Sinulla on useamman vuoden kokemus automaatio- ja sähköalan töistä teollisuudessa
 • Olet oma-aloitteinen, yhteystyökykyinen sekä valmis itsenäiseen työhön
 • Olet joustava ja sinulla on valmius tarvittaessa tai pysyvästi työskennellä vuorotyössä (TAM37)
 • Kokemus automaatiokunnossapidon vuorotyöskentelystä katsotaan eduksi
 • Sinulla on hyvä paineensietokyky
 • Sinulla on voimassa olevat sähkötyö-, työturvallisuus- ja tulityökortit
 • Eduksesi katsotaan aiempi kokemus paperiteollisuuden automaatioratkaisuista

Meille UPM:ssä turvallisuus on olennainen osa jokapäiväistä toimintaa. Tavoitteenamme on, ettei yhtäkään tapaturmaa tapahdu työpaikallamme. Odotamme jokaiselta UPM:läiseltä turvallisuusajattelua, sitoutumista yhteisiin sääntöihin ja halua edistää näitä omalla toiminnalla.

Mitä UPM tarjoaa sinulle

 • Mielekäs työ: Olemme ylpeitä siitä mitä teemme. Työssämme korostuu korkea osaaminen, laatu ja arvojemme mukainen toiminta.
 • Työstään innostuneet ja motivoituneet tiimit: Työntekijämme ovat alansa todellisia ammattilaisia. Olemme monimuotoinen ja kansainvälinen organisaatio, joka toimii yhdessä yhteisten tavoitteiden saavuttamiseksi.
 • Kehitysmahdollisuudet: Meillä voit vahvistaa osaamistasi jatkuvasti. Tuemme kehittymistäsi urasi jokaisessa vaiheessa. Annamme tarvittavan koulutuksen ammattitaitosi kehittämiseksi.
 • Vastuu ihmisistä ja ympäristöstä: Yhteiset eettiset periaatteemme kattavat niin ihmisistä kuin ympäristöstäkin huolehtimisen. Jatkuvana tavoitteenamme on kestävämpi tulevaisuus.

Lisätiedot

Lisätietoja tehtävistä antaa automaatiopäällikkö Harri Kinnunen, puh. 020 416 2424.

Jätäthän hakemuksesi ja liität mukaan ansioluettelosi oheisen linkin kautta viimeistään 28.2.2021.

Hakujärjestelmän liittyvissä kysymyksissä voit ottaa yhteyttä HR-palvelukeskukseen contacthr@upm.com

tai puh 020 414 6600.

UPM on tupakoimaton työpaikka.