(Poistunut julkaisusta)

Automaatioasentaja
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 5.12.2020

Etsimme nyt AUTOMAATIOASENTAJAA tiimiimme pääkaupunkiseudulle.

ISS Kiinteistön ylläpitopalvelut tuottaa liike-, toimisto- ja teollisuuskiinteistöjen sekä julkisten kiinteistöjen teknisiä huoltopalveluita, korjauspalveluita ja uudistamishankkeita. Toimimme ympäri Suomen ja hyödynnämme palvelussamme mobiileja työkaluja, jotka tekevät toiminnastamme joustavaa. Asiantuntija-, ympäristö- sekä energia- ja ekotehokkuuspalvelut ovat keskeinen osa tarjontaamme. Teknisissä palveluissa työllistämme laajasti eri alojen ammattilaisia: esimerkiksi kylmä-, LVV ja IV-tekniikan taitajia. Yhdessä varmistamme kiinteistöjen laadukkaan toiminnan, hyvät käyttöolosuhteet ja tehokkaan energiankäytön.

Automaatioasentajana vastaat monipuolisista huolto- ja asennustyötehtävistä
sekä ohjelmoinnista vaativissa toimitilakiinteistöissä. Tehtävä on kokoaikainen ja toistaiseksi voimassa oleva.

Sinä voit olla etsimämme henkilö, jos sinulla on alan koulutus ja työkokemusta kiinteistöliiketoiminnan parista vastaavista tehtävistä sekä hyvä RAU-järjestelmien ja talotekniikan prosessien tuntemus. Toivomme osaamista erilaisista järjestelmistä (esimerkiksi Trend, Atmostech, Fidelix, Siemens,
Computec, TAC). Pystyt työskentelemään itsenäisesti, olet joustava ja asiakaslähtöinen. Hyvä peruskunto, ajan tasalla olevat IT-taidot, B-ajokortti ja suomen sekä englannin kielen taito ovat välttämättömiä työssäsi. 

Tarjoamme mielenkiintoisen työn alan johtavassa yrityksessä sekä ammattitaitoisen tiimin- ja ison kansainvälisen yrityksen tuen. ISS tarjoaa lukuisia mahdollisuuksia kouluttautua ja edetä uralla.

Liity mainioon työporukkaamme täyttämällä hakemuksesi jo tänään osoitteessa www.iss.fi. Hakuaika päättyy 10.12.2020. Tehtävä alkaa sopimuksen mukaan. Lisätietoja tehtävästä antaa Kim Malmberg, +358505167260.

ISS Palvelut luo kestävää hyvinvointia kiinteistöille ja niiden käyttäjille ja siten laadullista ja taloudellista arvoa asiakkaidemme liiketoimintaan. Olemme yksi Suomen suurimmista yksityisistä työnantajista ja maan johtava kiinteistö- ja toimitilapalveluyritys. Kokonaispalvelumme muodostuu kiinteistön ylläpito-, siivous-, ravintola-, turvallisuus- ja työpaikkapalveluista. Vuonna 2018 liikevaihtomme oli 407 miljoonaa euroa ja henkilöstömme vahvuus 8 017. ISS Palvelut on osa kansainvälistä ISS-konsernia. 
www.iss.fi, www.issworld.com, www.facebook.com/duunISSaISSSuomi/ 

- ISS on savuton työpaikka -