Automaatioasentaja
Teollisuuden Voima Oyj

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 12.11.2020

Haemme Olkiluotoon

AUTOMAATIOASENTAJAA

Meillä on mielenkiintoisia työpaikkoja! Haemme nyt kunnossapitoyksikköömme automaatioasentajaa toimimaan ydinvoimalaitoksen reaktoriautomaation parissa.

Kunnossapitoyksikön tehtävänä on huolehtia Olkiluodon alueen rakennusten ja kiinteistöjen, mekaanisten laitteiden, sekä sähkö-, automaatio-, prosessitietokonelaitteiden ja -järjestelmien ennakkohuolto-, kunnonvalvonta-, korjaus- ja muutostöistä. Yksikön tehtävänä on lisäksi osallistua rakenteellisten muutosten suunnitteluun ja toteutukseen.

Automaatioasentajan tehtäviin kuuluvat monipuoliset ennakkohuoltoon, vikakorjauksiin sekä automaatiolaitteiden käyttöönottoon liittyvät tehtävät. Tämän lisäksi automaatioasentajan tehtäviin kuuluvat muut erikseen osoitetut automaatiokunnossapidon tehtävät.

Minkälaista henkilöä haemme?

Olet etsimämme henkilö, mikäli sinulla on soveltuva ammatillinen koulutus sekä aiempaa kokemusta teollisuuden kunnossapitotöistä. Siemens S7 -logiikan tuntemus sekä kenttälaitteiden kalibrointiosaaminen katsotaan eduksi.

Miksi tämä on ainutlaatuinen mahdollisuus sinulle?

TVO-konserni on toimintaympäristönä ainutlaatuinen työpaikka, jossa pääset työskentelemään korkean turvallisuuskulttuurin toimintaympäristössä yhdessä eri alojen huippuasiantuntijoiden kanssa. Pian Olkiluodossa otetaan käyttöön Suomen suurin yksittäinen ilmastoteko, sillä maailman tehokkaimman OL3-ydinvoimayksikön myötä noin 30 % Suomen sähköstä tehdään Olkiluodossa. Lisäksi Olkiluodossa käytetyn ydinpolttoaineen loppusijoituksen valmistelussa on edetty pisimmälle maailmassa. TVO-konsernissa on erinomaiset mahdollisuudet kehittyä ja kouluttautua kansainväliseksi ydinalan huippuammattilaiseksi Suomen johtavalla energia-alan toimijalla.

Tutustu ydinalan ammattilaisiin urasivuillamme ja

tule mukaan Olkijengiin tekemään hiukkasen parempaa duunia!

Täytä hakemus mieluiten heti, mutta viimeistään 29.11.2020 mennessä osoitteessa https://www.tvo.fi/tyopaikat ja hakeudu asiantuntevaan joukkoomme!

Lisätietoja tehtävästä antaa tiimiesimies Ville Savolainen, p. 050-313 3188.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1399924
  • Tehtäväalue: Asennus/huolto
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 29.11.2020
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Yhteyshenkilö: Ville Savolainen (ville.savolainen (a) tvo.fi)
  • Puhelin: 050-313 3188
  • Sijainti: Eurajoki, Satakunta