(Poistunut julkaisusta)

Automaatioasentaja
Caverion Suomi Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 27.8.2020
Omaatko kokemusta kenttälaitteiden asennuksesta ja kytkennästä? Ovatko heikkovirta asennukset sinulle tuttua työtä? Etsimme itsenäiseen työhön kykenevää automaatioasentajaa pääkaupunkiseudun alueelle.

Mielenkiintoiset työtehtävät ja mukavat työcaverit odottavat sinua! Tarjoamme sinulle kokeneiden ammattilaisten tuen ja mahdollisuuden alalla kehittymiseen. Meille työcaverit ovat erittäin tärkeitä ja pidämme toisistamme huolta panostamalla työturvallisuuteen ja ensiluokkaisiin työkaluihin. Käy tutustumassa tuleviin kollegoihisi: www.caverion.fi/caverikirja

Tehtävässä menestyäksesi sinulla on sähkö- ja automaatioasentajan tutkinto sekä omaat jo kokemusta automaatiojärjestelmien asennustehtävistä. Luonteeltasi olet joustava tiimipelaaja ja kykenet työskentelemään myös itsenäisesti. Sinulla on hyvät vuorovaikutustaidot ja kykyä hallita erilaiset asiakaspalvelutilanteet. Eduksi luemme ohjelmointikokemuksen. Ajokortti on välttämätön.

Lisätietoja tehtävästä antaa Caverionin yksikönpäällikkö Harri Korpijaakko, p. 040 577 4031. Eezy Henkilöstöpalvelut toimii Caverionin rekrytointikumppanina ja lisätietoja hakuprosessiin liittyen antaa HR-konsultti Mari Mielonen, p. 040 530 5599 tai sähköpostitse palvelukeskus.caverion@vmp.fi 

Kiinnostuitko? Hae tehtävään 18.9.2020 mennessä jättämällä hakemuksesi ja CV:si palkkatoiveineen oheisen linkin kautta. Haastattelut käynnistyvät jo hakuaikana ja tehtävät täytetään sopivien henkilöiden löydyttyä, joten toimi pian.