(Poistunut julkaisusta)

Automaatioasentaja
UPM

Alkuperäinen julkaisupäivä 20.7.2020

Haemme nyt UPM Plywoodin Savonlinnan vaneritehtaalle automaatioasentajaa vakituiseen työsuhteeseen.

UPM Plywood tarjoaa korkealaatuisia WISA®-vanereita ja -viiluja rakentamiseen, ajoneuvojen lattioihin, LNG-laivoihin, parkettiteollisuuteen sekä muihin teollisiin käyttökohteisiin. UPM:n vaneriliiketoiminnan liikevaihto oli 480 miljoonaa euroa vuonna 2018 ja sen palveluksessa on noin 2 400 henkilöä, joista 1 500 Suomessa. Vaneri- ja viilutehtaat sijaitsevat Jyväskylässä, Joensuussa, Mikkelissä, Savonlinnassa ja Kouvolassa, lisäksi yhtiöllä on vaneritehtaat Venäjällä ja Virossa – www.wisaplywood.fi

Esimiehen terveiset

Tarjoamme sinulle monipuolisen, haastavan ja mielenkiintoisen tehtäväkentän vaneritehtaamme automaatiokunnossapidossa. Työskentelet osana innostunutta ja sitoutunutta, noin 260 henkilön työyhteisöä Savonlinnan vaneritehtaalla. Tervetuloa -Kari Heikkinen, Sähkökunnossapidon työnjohtaja

Mitä teet

Automaatioasentajana työtehtäviisi kuuluvat vaneritehtaan monipuoliset automaatiokunnossapidon tehtävät.


Kuka olet 

  •     Sinulla on tehtävään soveltuva sähkö- tai automaatioalan peruskoulutus
  •     Sinulla on 3-5 vuoden työkokemus
  •     Sinulla kokemusta esimerkiksi sähkötöistä, instrumentoinnin kenttälaitteista ja automaatiojärjestelmistä
  •     Kykenet työskentelemään itsenäisesti ja pystyt viemään läpi kehityshankkeita

Meille UPM:ssä turvallisuus on olennainen osa jokapäiväistä toimintaa. Tavoitteenamme on, ettei yhtäkään tapaturmaa tapahdu työpaikallamme. Turvallisuusajattelun omaksuminen ja sitoutuminen yhteisiin sääntöihin ja halu edistää näitä omalla toiminnalla ovat ominaisuuksia, joita odotamme jokaiselta UPM:läiseltä.

Mitä UPM tarjoaa sinulle

  •     Mielekäs työ: Olemme ylpeitä siitä mitä teemme. Työssämme korostuu korkea osaaminen, laatu ja arvojemme mukainen toiminta.
  •     Työstään innostuneet ja motivoituneet tiimit: Työntekijämme ovat alansa todellisia ammattilaisia. Olemme monimuotoinen ja kansainvälinen organisaatio, joka toimii yhdessä yhteisten tavoitteiden saavuttamiseksi.
  •     Kehitysmahdollisuudet: Meillä voit vahvistaa osaamistasi jatkuvasti. Tuemme kehittymistäsi urasi jokaisessa vaiheessa.
  •     Vastuu ihmisistä ja ympäristöstä: Yhteiset eettiset periaatteemme kattavat niin ihmisistä kuin ympäristöstäkin huolehtimisen. Jatkuvana tavoitteenamme on kestävämpi tulevaisuus.


Lisätiedot

Lisätietoja tehtävästä antaa Sähkökunnossapidon työnjohtaja Kari Heikkinen, puh. +358204157310.

Jätäthän hakemuksesi oheisen linkin kautta 9.8.2020 mennessä. Liitäthän hakemuksesi oheen myös ansioluettelosi.

Rekrytointijärjestelmään liittyvissä kysymyksissä ota yhteyttä contacthr@upm.com, puh. +358204146600.

UPM on tupakoimaton työpaikka.