(Poistunut julkaisusta)

Automaatioasentaja
Caverion Suomi Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.12.2019

Etsimme nyt sinua ammattitaitoinen ja itsenäiseen työhön kykenevä asentaja rakennusautomaation huolto- ja ylläpitotoimintaan. Työnkuvaan kuuluu lisäksi projektiasennukset. Tulet työskentelemään asiakkaidemme kiinteistöissä Tampereella vastaten omasta tehtäväkokonaisuudestasi, hae mukaan!

Tulet työllistymään monipuoliseen ja mukavasti haastavaan tehtävään Caverionin huipputiimiin. Sinulla on käytössäsi laadukkaat ja nykyaikaiset työkalut työtäsi helpottamaan sekä osaavan, työpanostasi arvostavan tiimin tuki. Tarjoamme myös mahdollisuuden jatkuvaan koulutukseen ja kehittymiseen. Käytössäsi on lisäksi Caverionin monipuoliset henkilöstöedut.

Tehtävässä menestyäksesi sinulta löytyy sähkö- ja automaatioalan koulutus ja aikaisempaa kokemusta vastaavista tehtävistä. Erilaisten automaatiojärjestelmien osaaminen ja mahdollinen ohjelmointikokemus katsotaan eduksi.

Asenne on tärkeää ja oletkin kehityshaluinen ja motivoitunut työntekoon! Olet ongelmanratkaisukykyinen asiakaspalvelija. Sinulta löytyy ripeää otetta työsuorituksissa, kestät myös kiireisen työympäristön tuomaa painetta.

Lisätietoja tehtävästä antaa projektipäällikkö Mikko Virtanen, p. 050 467 4600.

Hae tehtävää 16.1.2019 mennessä jättämällä hakemuksesi ja CV:si tuntipalkkatoiveineen oheisen linkin kautta.