(Poistunut julkaisusta)

Automaatioasentaja
Fortum

Alkuperäinen julkaisupäivä 27.11.2019

Työnkuvasi

Haemme Loviisan voimalaitoksen automaatiokunnossapitoon automaatioasentajaa vakituiseen työsuhteeseen. Tehtävässäsi työskentelet voimalaitosprosessiin liittyvien automaatiojärjestelmien ja -laitteiden vikakorjaus- ja ennakkohuoltotöiden parissa. 

 

Tarjoamme sinulle

Automaatioasentajana kohtaat mielenkiintoisia haasteita ydinvoimalaitoksen automaatioteknisessä toimintaympäristössä. Automaation perusparannus- ja uudistusprojektit mahdollistavat kehittymismahdollisuuksia työtehtävissä ja -menettelyissä edellyttäen samalla valmiutta sekä halua jatkuvaan oppimiseen ja muutoksessa mukana pysymiseen. Työskentelet osana asiantuntevaa ja tiimihenkistä ryhmää. 

 

Odotamme sinulta

Edellytämme sinulta automaatioteknistä koulutusta. Kokemus automaatiojärjestelmien kunnossapidosta katsotaan eduksi. Arvostamme lisäksi automaatiojärjestelmien ja -laitteiden sekä ohjelmoitavien logiikoiden tuntemusta.

Menestyminen työyhteisössä edellyttää yhteistyökykyä, joustavuutta sekä hyvää suomen kielen taitoa. Englannin kielen taito katsotaan eduksi. Lisäksi toivomme, että olet oma-aloitteinen ja haluat omaksua uusia asioita.

 

Kiinnostuitko?

Lähetä hakemuksesi sähköisen rekrytointijärjestelmämme kautta 12.01.2020 mennessä. Mikäli haluat lisätietoja tehtävästä, ota ystävällisesti yhteyttä Ilkka Laisiin, p.010 455 3547, ilkka.laisi@fortum.com tai Kim Tuomiseen, p.010 455 3567, kim.tuominen@fortum.com.

Tehtävään valittavalta henkilöltä edellytämme hyväksyttyä turvallisuusselvitystä sekä terveystarkastusta, joka sisältää myös huumausainetestauksen.