(Poistunut julkaisusta)

Automaatioasentaja
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 30.9.2019
Haemme AUTOMAATIOASENTAJAA asiakohteeseemme Nokialle, Nokian renkaille. 


Tässä tehtävässä vastaat tehdasympäristössä kiinteistön automaatiojärjestelmien ylläpito- ja huoltotehtävistä. Työaika sijoittuu arkipäiville klo 8-16 välille. Työsuhde on kokoaikainen ja toistaiseksi voimassa oleva.


Tehtävän hoitaminen edellyttää alan koulutusta ja työkokemusta vastaavista tehtävistä. Honeywell- ja computec-järjestelmien tuntemus katsotaan eduksesi. Työskentelet itsenäisesti, olet joustava, oma-aloitteinen, luotettava ja omaat hyvien vuorovaikutus- ja tiimityöskentelytaitojen lisäksi ajantasaiset IT- taidot. Tehtävässä tarvitset hyvää suomen kielen taitoa ja B- ajokorttia.


Tarjoamme mielenkiintoisen työn alan johtavassa yrityksessä, sekä ammattitaitoisen tiimin ja suuren kansainvälisen yrityksen tuen taaksesi. Meille ISS:llä on tärkeää henkilöstömme sitoutuminen ja sen vuoksi tarjoammekin jatkuvasti monipuolisia koulutus- ja kehittymismahdollisuuksia. Tartu tilaisuuteen ja tule kanssamme luomaan omaa ISS-uraasi.


Täytä sähköinen hakemuksesi oheisen linkin kautta tai osoitteessa www.iss.fi viimeistään 13.10.2019. Hakemusten käsittelyn aloitamme jo hakuaikana.


ISS Palveluiden tavoitteena on luoda asiakkaalle erinomainen palvelukokemus. Kokemuksen perustana on kokonaispalveluratkaisumme, jolla vastaamme asiakkaan nimenomaiseen tarpeeseen. Palvelua johtaa ja sen aktiivisesta kehittämisestä vastaa asiakkuuteen nimetty ammattilainen tiimeineen. Industry & Transport -avainasiakkuusyksikössä ymmärrämme syvällisesti asiakkaamme liiketoiminnan ja annamme siihen pohjautuen arvolupauksen. Turvallisuus, häiriöttömyys, hyvän työvireen luominen ja ammattiylpeyden kasvattaminen ovat asioita, joihin tämän yksikön asiakkuussegmenteissä palvelullamme vaikutamme. Haemme kasvavaan yksikköömme jatkuvasti uusia, innovatiivisia ja luotettavia vastuunkantajia, joille tarjoamme kansainvälisen yrityksen koulutus- ja urapolkumahdollisuudet sekä näköalapaikan johtavassa kiinteistöalan yrityksessä.