(Poistunut julkaisusta)

Automaatioasentaja
Neste Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 26.7.2019

Etsitkö uusia haasteita urallesi ja mahdollisuuksia kehittyä ammatillisesti? Oletko kiinnostunut kasvamaan työelämässä, ja halukas sekä jakamaan että terävöittämään taitojasi ja tietämystäsi? — Olemme kiinnostuneita juuri sinusta!

Etsimme Porvoon jalostamon automaatioryhmään

Automaatioasentajaa

vahvistamaan kunnossapidon toimintojamme.

Työtehtäväsi ja tavoitteet

Jalostamon kunnossapidon automaatioryhmässä pääset työskentelemään yhdessä useiden automaatioalan huippuosaajien kanssa. Ryhmämme vastaa automaatiojärjestelmien ja kenttälaitteiden käytettävyydestä varmistaen jalostamon luotettavan käynnin.

Automaatioasentajana tehtäviisi kuuluu mm. ennakkohuolto-ohjelmien suorittaminen, vianhaku ja monipuoliset huoltotehtävät. Tehdyt työt raportoidaan eteenpäin kunnossapitojärjestelmään. Tehtävässä korostuu tiivis yhteistyö eri sidosryhmien, osastojen ja oman tiimin välillä.

Hakijoilta edellytämme vähintään tekniikan alan peruskoulutusta ja aikaisempaa työkokemusta kenttäinstrumentoinnin parista. Aiempi työkokemus teollisuuden automaatiojärjestelmistä katsotaan eduksi. Hallitset nykyaikaisten kenttälaitteiden konfiguroinnin ja tiedät yleisimmät prosessiteollisuudessa käytettävät instrumentit.

Tehtävässä menestyminen edellyttää hyviä yhteistyötaitoja ja valmiutta itsenäiseen työskentelyyn. Oma-aloitteisuus, vastuuntunto sekä huolellisuus ovat tärkeitä ominaisuuksia työn suorittamisen kannalta. Tässä tehtävässä pääset kehittämään ammattitaitoasi ja osaamistasi uusimman automaatiotekniikan parissa. Lisäksi tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja haastavan näköalapaikan jatkuvasti kehittyvällä teollisuuden alalla.

Kattavien henkilöstöetujen ja vakaan työyhteisön lisäksi tarjoamme sinulle vuosittaisen tulospalkkiomahdollisuuden perustuen asetettuihin tavoitteisiisi. Aloituspalkka on neuvoteltavissa ja se määritellään perustuen aikaisempaan kokemukseesi ja osaamiseesi.

Kiinnostuitko? Jätä suora hakemus tai ota yhteyttä:
Työnjohtaja Timo Ekroth, 050 458 7735 tai timo.ekroth@neste.com
Ryhmäpäällikkö Simo Myrttinen, 050 458 2739 tai simo.myrttinen@neste.com

Hakuaika päättyy 18.08.2019. Liitä hakemukseesi saatekirje ja ansioluettelo. Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana, joten jätäthän hakemuksesi mahdollisimman pian!

Tehtävään valitulta henkilöltä edellytetään hyväksyttyä terveystarkastusta, joka sisältää huumausainetestauksen. Lisäksi henkilöstä tehdään tämän suostumuksella turvallisuusselvitys.

Me uskomme, että jokaisen sukupolven velvollisuus on jättää lapsilleen elinvoimaisempi maapallo. Siksi tavoitteenamme on luoda vastuullisia vaihtoehtoja joka päivä. Vaihtoehtoja, jotka mahdollistavat kestävämmän ja vähemmän luonnonvaroja kuluttavan elämäntavan.

Meitä nesteläisiä on Euroopassa, Aasiassa ja Pohjois-Amerikassa yhteensä noin 5 000. Olemme maailman suurin jätteistä ja tähteistä jalostetun uusiutuvan dieselin tuottaja ja tuomme uusiutuvia ratkaisuja myös lentämiseen ja muoviteollisuuteen. Etsimme joukkoomme oman alansa huippuja - ihmisiä, joilla on tahto muuttaa maailmaa puhtaammaksi.