(Poistunut julkaisusta)

Automaatioasentaja
UPM

Alkuperäinen julkaisupäivä 15.7.2019

Haemme UPM Kymin paperitehtaallemme Kuusankoskelle automaatioasentajaa automaatiokunnossapitoon. Kyseessä on määräaikainen työsuhde, joka sijoittuu aikavälille 2.9.2019 – 28.2.2020.

UPM Communication Papers on maailman johtava graafisten papereiden valmistaja, jolla on laaja tuotevalikoima papereita mainontaan ja julkaisuun sekä koti- ja toimistokäyttöön. UPM:n erinomaisesti toimivat paperit ja palvelukokonaisuudet tuottavat lisäarvoa asiakkaiden liiketoiminnalle, täyttäen samalla vaativat sosiaalisen ja ympäristövastuun kriteerit. UPM Communication Papers:​in pääkonttori on Saksassa, ja liiketoiminta-alue työllistää noin 8 000 henkilöä. Lue lisää: www.upmpaper.com

Terveiset tulevalta esimieheltäsi

Tule osaksi osaavaa ja hyvähenkistä tiimiä oppimaan ja kehittymään.

–Petri Kuitikka, Manager, Automation

Mitä teet

Olet osana paperitehtaan automaationkunnossapidon tiimiä ja osallistut instrumentointi- ja sähkölaitteistojen kunnossapitoon paperi- ja päällystyskoneiden, pituusleikkuksen ja pakkauksen alueilla.

Kuka olet

Sinulla on tehtävään soveltuva automaatiotekniikan koulutus (sähkö- ja automaatioalan peruskoulutus) sekä tehtävään soveltuvaa aiempaa työkokemusta. Sinulta löytyy käytännön kokemusta paperitehtaan instrumentointi- ja sähkölaitteistojen kunnossapidosta (paperi- ja päällystyskoneet, pituusleikkaus ja pakkaus). Osaat käyttää SAP:ia ja sinulla on perustuntemusta logiikka- ja automaatiojärjestelmistä. Tietotekniikka- ja verkko-osaaminen katsotaan eduksesi.

Tehtävässä menestyminen edellyttää oma-aloitteellisuutta, joustavuutta ja yhteistyökykyä sekä intoa ja halua jatkuvaan kehittämiseen. Lisäksi edellytämme sitoutumista nolla-tapaturmatavoitteeseemme ja sen vaatimiin turvallisiin työtapoihin.

Meille UPM:ssä turvallisuus on olennainen osa jokapäiväistä toimintaa. Tavoitteenamme on, ettei yhtäkään tapaturmaa tapahdu työpaikallamme. Turvallisuusajattelun omaksuminen ja sitoutuminen yhteisiin sääntöihin ja halu edistää näitä omalla toiminnalla ovat ominaisuuksia, joita odotamme jokaiselta UPM:läiseltä.

Mitä UPM tarjoaa sinulle

  • Mielekäs työ: Olemme ylpeitä siitä mitä teemme. Työssämme korostuu korkea osaaminen, laatu ja arvojemme mukainen toiminta. 
  • Työstään innostuneet ja motivoituneet tiimit: Työntekijämme ovat alansa todellisia ammattilaisia. Olemme monimuotoinen ja kansainvälinen organisaatio, joka toimii yhdessä yhteisten tavoitteiden saavuttamiseksi.
  • Kehitysmahdollisuudet:Meillä voit vahvistaa osaamistasi jatkuvasti. Tuemme kehittymistäsi urasi jokaisessa vaiheessa.
  • Vastuu ihmisistä ja ympäristöstä: Yhteiset eettiset periaatteemme kattavat niin ihmisistä kuin ympäristöstäkin huolehtimisen. Jatkuvana tavoitteenamme on kestävämpi tulevaisuus.

Lisätiedot

Lisätietoja tehtävästä antaa työnsuunnittelija Mikko Forsell, puh. 0400587463.

Lähetä hakemuksesi 4.8.2019 mennessä oheisen linkin kautta.
Rekrytointijärjestelmään liittyvissä kysymyksissä ota yhteyttä contacthr@upm.com, puh. 020 414 6600.

UPM on tupakoimaton työpaikka.