Automaatioasentaja
Caverion Suomi Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 27.6.2019

Oletko asiakaspalveluhenkinen ja motivoitunut automaatioasentaja? Uutena asentajanamme tulet työskentelemään rakennusautomaation asennus- ja kytkentätöissä projekti-, huolto- ja saneerauskohteissa Pohjois-Suomen alueella. Tiimimme jo odottaa sinua, hae mukaan!

Tulet työllistymään monipuoliseen ja mukavasti haastavaan tehtävään Caverionin huipputiimiin. Sinulla on käytössäsi laadukkaat ja nykyaikaiset työkalut työtäsi helpottamaan sekä osaavan, työpanostasi arvostavan tiimin tuki. Tarjoamme myös mahdollisuuden jatkuvaan koulutukseen ja kehittymiseen. Käytössäsi on lisäksi Caverionin monipuoliset henkilöstöedut.

Sinulta löytyy kokemusta sähkö- tai automaation asennus- ja kytkentätöistä, sekä alan koulutusta. Erilaisten LVI-prosessien tuntemus sekä sähköpuolen työkokemus ovat hyvä lisä tehtävässä menestymiseen.

Luonteeltasi olet sosiaalinen, oma-aloitteinen ja asiakaslähtöinen. Sinulla on hyvä paineensietokyky ja ongelmanratkaisutaidot. Tulet hyvin toimeen erilaisten ihmisten kanssa ja kykenet työskentelemään yksin ja myös porukassa. Tehtävä edellyttää matkustusvalmiutta.

Lisätietoja tehtävästä antaa viikolla 29 (15.-19.7.) Caverionilta Timo Malinen, p. 040 487 7241.

Kiinnostuitko? Hae tehtävää 21.7.2019 mennessä jättämällä hakemuksesi palkkatoiveineen oheisen linkin kautta.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1280389
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 21.7.2019
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Oulu