Automaatioasentaja
Caverion Suomi Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 20.6.2019

Etsimme nyt sinua ammattitaitoinen ja asiakaspalveluhenkinen automaatioasentaja. Tulet työskentelemään asiakkaidemme kiinteistöissä pääasiassa Pohjois-Suomen alueella. Toimenkuvaasi kuuluu rakennusautomaatiojärjestelmien asennus- ja kytkentätehtävät. Hae mukaan tiimiimme!

Tulet työllistymään monipuoliseen ja mukavasti haastavaan tehtävään Caverionin huipputiimiin. Sinulla on käytössäsi laadukkaat ja nykyaikaiset työkalut työtäsi helpottamaan sekä osaavan, työpanostasi arvostavan tiimin tuki. Tarjoamme myös mahdollisuuden jatkuvaan koulutukseen ja kehittymiseen. Käytössäsi on lisäksi Caverionin monipuoliset henkilöstöedut.

Tehtävässä menestyäksesi sinulta löytyy muutaman vuoden kokemusta automaatioasennuksista. Tunnet jonkin rakennusautomaatiomerkin laitteet ja toiminnan mielellään ohjelmointitasoisesti.

Olet tottunut itsenäiseen työskentelyyn, oman työsi suunnitteluun ja tiukkojenkin aikataulujen hallintaan. Olet asiakaspalveluhenkinen, kestät painetta ja sinulla on hyvät vuorovaikutustaidot sekä ongelmanratkaisukykyä. Tehtävässä tarvitaan myös omaa autoa ja matkustusvalmiutta Pohjois-Suomessa.

Lisätietoja tehtävästä antaa projektipäällikkö Tapio Jurvelin, p. 040 843 7822

Hae tehtävää 16.8.2019 mennessä jättämällä hakemuksesi ja CV:si tuntipalkkatoiveineen oheisen linkin kautta.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1278971
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 16.8.2019
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Rovaniemi