(Poistunut julkaisusta)

Automaatioasentaja
Boliden Kevitsa

Alkuperäinen julkaisupäivä 24.5.2019

Boliden Kevitsa Sodankylässä hakee vakituiseen työsuhteeseen

Automaatioasentajaa


Tehtävät
Automaatioasentajan työtehtäviin kuuluvat Kevitsan kaivoksen rikastamon erilaisten automaatiojärjestelmien ja -laitteiden huolto- ja kunnossapitotyöt.

Koulutus ja vaatimukset
Työtehtävät edellyttävät sähkö- ja/tai automaatioasentajan perustutkintoa. Arvostamme aiempaa kokemusta tehdas- ja tuotantolaitosympäristön kunnossapitotehtävistä.

Asentajan tehtävä vaatii hyvää fyysistä kuntoa ja valmiutta työskennellä haastavissa kaivosolosuhteissa. Työympäristö on pölyinen ja työskentelypisteen lämpötilat vaihtelevat. Odotamme teknisen osaamisen lisäksi vastuullista asennetta työhön ja työvälineiden turvalliseen käyttöön. Henkilöllä tulee olla oppimishalukkuutta sekä hyviä yhteistyö- ja kommunikointitaitoja. Automaatioasentajat työskentelevät tehtävistä riippuen päivä- tai vuorotyössä.

Lisätietoja
Lisätietoja avoimesta tehtävästä antaa sähkö- ja automaatiokunnossapidon päällikkö Joni Knuuti tai automaatiotyönjohtaja Jussi Törmänen: etunimi.sukunimi(at)boliden.com

Tervetuloa mielenkiintoiseen tehtävään!

Oletko halukas kehittämään ammattitaitoasi ja oppimaan päivä päivältä jotakin uutta nykyaikaisista teollisuuden automaatiojärjestelmistä ja –laitteista? Lähetä hakemuksesi ja liity motivoituneeseen tiimiimme!

Hakemukset

Lähetä hakemuksesi ja ansioluettelosi sähköisen rekrytointijärjestelmän kautta https://www.boliden.com/fi/ura mahdollisimman pian, viimeistään 30.06.2019.

Hakuprosessiin ja rekrytointijärjestelmään liittyviin kysymyksiin vastaa Kevitsan henkilöstöhallinnosta Minna Helttunen, minna.helttunen(at)boliden.com

Hakemusten käsittely ja valintaprosessi ovat käynnissä koko hakuajan.