(Poistunut julkaisusta)

Automaatioasentaja
Lassila & Tikanoja Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 2.1.2019

L&T:n kiinteistötekniikan palveluksessa toimii Suomessa yli 300 tekniikan ammattilaista, joilla on vankka kokemus erilaisista kiinteistötekniikan ylläpito-, huolto- sekä asennustehtävistä. Alalla on osaaville ja motivoituneille tekijöille tilaa. Etsimme nyt pääkaupunkiseudun porukkaamme

AUTOMAATIOASENTAJIA

vakituisiin, kokoaikaisiin työsuhteisiin. Kohteemme vaihtelevat asuinkiinteistöistä aina vaativiin liike- ja teollisuuskiinteistöihin. Työssäsi tulet tekemään automaatiolaitteiden huolto- ja kunnossapitotehtäviä.

Olet hankkinut jo vahvan kokemuksen automaatiotekniikan kunnossapitotöistä ja tunnet kiinteistötekniikkaan liittyvät prosessit hyvin. Tekninen osaamisesi on ajan hermolla ja laitevikojen paikallistaminen on järjestelmällisyytesi vuoksi mutkatonta. Nautit asiakaspalvelusta ja tulet toimeen erilaisten ihmisten kanssa. Kykenet toimimaan itseohjautuvasti ja pystyt itsenäiseen päätöksentekoon. Olet valmis kehittämään osaamistasi, etkä pelkää muuttuvia haasteita. Työ on vastuullista ja itsenäistä, joten motivaation on oltava kohdallaan. Lisäksi toivomme joustavuutta muuttuvien tilanteiden varalle. Sinulta tulee löytyä B-ajokortti, sekä suomen kielen suullista ja kirjallista osaamista.

Perehdytämme sinut hyvin tehtäviisi ja luotsaamme uralla eteenpäin omien tavoitteidesi puitteissa. Ala vie helposti mennessään jos sinulla on kiinnostusta edetä vielä vaativampiin tehtäviin. Tule mukaan kasvamaan ja kehittymään kanssamme!

Kiinnostuitko? Täytä hakemuksesi viimeistään 31.1. mennessä alla olevan linkin kautta. Jos jokin asia jäi vielä askarruttamaan saat lisätietoja tehtävästä palvelupäällikkö Hanna Tervakankaalta, p. 040-5337469, arkisin klo 8-16.