(Poistunut julkaisusta)

Automaatioasentaja
WorkPower Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.2.2019
Olemme aidosti välittävin vuodesta 2003 toiminut rekrytointialan yritys. Työllistimme viime vuonna yli 2000 henkilöä ja suuri joukko hakijoita sai kauttamme uusia työmahdollisuuksia. Miksi valita meidät työnantajaksesi? Olemme kotimainen ja vakavarainen yritys. Kauttamme voit rekrytoitua suoraan asiakasyritykseen tai työllistyä vuokrauksen kautta. Jokainen työntekijä on meille arvokas voimavara. Liity joukkoomme ja hae meille nyt!

Etsimme asiakkaallemme ammattitaitoista automaatioasentajaa pitkäaikaiseen työsuhteeseen Sipooseen.

Työnkuvaus

Työ pitää sisällään monipuolisesti eri kunnossapidon tehtäviä elintarviketeollisuuden laitteiden parissa. Henkilön tehtäviin kuuluu tuotantolaitteiden ennakkohuollot, asennukset ja korjaukset.

Työn edellytykset

Toivomme, että sinulla on aikaisempaa kokemusta sähkö- ja automaatiolaitteiden ennakkohuolto- ja korjaustehtävistä, jotta pystyt suoriutumaan niistä itsenäisesti. Työntekijänä olet huolellinen ja vastuuntuntoinen, sekä sinulla on hyvät vuorovaikutustaidot.

Toivomme hakijalta:
-alaan soveltuvaa koulutusta ja/tai kokemusta vastaavista tehtävistä
-sähköturvallisuusmääräyksien tuntemuksia
-valmiutta kaksi- tai kolmivuorotyöhön
-innokasta asennetta ja palveluhenkisyyttä

Mitä tarjoamme

Tarjoamme mielenkiintoisen ja pitkäaikaisen työn asiakasyrityksessämme, jossa voit kehittää omaa ammattitaitoasi. 

Hakuprosessi

Mikäli kiinnostuit paikasta, laitathan hakemuksesi palkkatoiveineen pikimmiten kotisivujemme kautta, aloitamme haastattelut jo hakuajalla. Työ alkaa vuokratyösuhteena, minkä jälkeen sinulla on hyvät mahdollisuudet työllistyä suoraan asiakasyritykseemme.

Lisätietoja

HR-koordinaattori Timo Launonen, timo.launonen@workpower.fi

Avainsanat: automaatioasentaja, asentaja,