(Poistunut julkaisusta)

Automaatioasentaja
Ouman Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 20.11.2018

Etsimme automaatioasentajaa Kempeleeseen

Tarvitsemme lisää osaajia automaatioprojekteihin ja palveluliiketoimintaan. Etsimme aktiivista kiinteistötekniikan osaajaa AUTOMAATIOASENTAJAKSI Kempeleen yksikköön.

 

Tehtävänkuva

Tehtäviisi kuuluu kiinteistöautomaatioasennukset ja käyttöönotot sekä lämmitysjärjestelmien säätö- ja huoltotoimenpiteet. Toiminta-alueesi ulottuu Rovaniemeltä Seinäjoelle. Työ edellyttää matkustusvalmiutta.

 

Eduksi katsomme

– kokemusta automaatio- tai sähköasennustöistä
– LVI perusteiden tuntemusta
– kokemusta kiinteistötekniikkaan liittyvien ongelmien ratkaisusta

Taustalla voi olla esim. automaatio- tai sähköalan ammattikoulutus.

 

Yleistä

Työssä menestyminen vaatii ennen kaikkea halua oppia tekemään kiinteistöautomaatiotöitä monipuolisesti. Työssä menestyminen ei edellytä pitkää työkokemusta. Tärkeä osa päivittäistä tekemistä on oma aktiivisuus. Työssä toimitaan asiakasrajapinnassa. Vaatimuksena B-luokan ajokortti. Toimit osana Pohjois-Suomen tiimiä, jossa tukenasi on 4 alan ammattilaista. Sinulla on mahdollisuus kehittyä meillä monipuoliseksi automaatioalan ammattilaiseksi.

 

Lähetä CV ja hakemuksesi pikaisesti tai viimeistään 21.12. mennessä otsikolla KÄYTTÖMESTARI sähköpostitse osoitteeseen pekka.hietala(at)ouman.fi. PAIKKA TÄYTETÄÄN HETI SOPIVAN HENKILÖN LÖYDYTTYÄ! Älä siis jää empimään, vaan laita hakemus heti! Lisätiedot Pekka Hietala p. 050 337 7545.