(Poistunut julkaisusta)

Automaatioasentaja
Lassila & Tikanoja Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 17.10.2018

L&T:n kiinteistötekniikan palveluksessa toimii Suomessa yli 300 tekniikan ammattilaista, joilla on vankka kokemus erilaisista kiinteistötekniikan ylläpito-, huolto- sekä asennustehtävistä. Alalla on osaaville ja motivoituneille tekijöille tilaa. Etsimme nyt porukkaamme

AUTOMAATIOASENTAJAA

vakituiseen, kokoaikaiseen työsuhteeseen Imatran tehtaille. Työssäsi tulet tekemään automaatiolaitteiden huolto- ja kunnossapitotehtäviä.

Olet hankkinut jo vahvan kokemuksen automaatiotekniikan kunnossapitotöistä ja tunnet kiinteistötekniikkaan liittyvät prosessit hyvin. Tekninen osaamisesi on ajan hermolla ja laitevikojen paikallistaminen on järjestelmällisyytesi vuoksi mutkatonta. Jos siis sinulle on Giog-korttien vaihto ynnä muu vikojen selvitys tuttua puuhaa ja haluat tehdasmaailmaan, jossa haasteita ja työtä riittää osana isoa kunnossapitoporukkaa,  niin eikun rohkeasti hakemusta sisään! Jos lisäksi vielä nautit asiakaspalvelusta ja tulet toimeen erilaisten ihmisten kanssa, niin olet todennäköisesti hakemamme henkilö.  

Perehdytämme sinut hyvin tehtäviisi ja luotsaamme uralla eteenpäin omien tavoitteidesi puitteissa. Ala vie helposti mennessään jos sinulla on kiinnostusta edetä vielä vaativampiin tehtäviin. Tule mukaan kasvamaan ja kehittymään kanssamme!

Kiinnostuitko? Täytä hakemuksesi viimeistään 14.11. mennessä alla olevan linkin kautta. Jos jokin asia jäi vielä askarruttamaan saat lisätietoja tehtävästä palvelupäällikkö Niko Nevalaiselta, p. 050-4067629.