(Poistunut julkaisusta)

Automaatioasentaja
Neste Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 2.10.2018

Nesteen Suomen tuotantolaitokset Porvoossa ja Naantalissa muodostavat yhteisen  jalostamokokonaisuuden – viisi tuotantolinjaa, liki 2500 huippuosaajaa ja yli 15 miljoonaa tonnia tuotteita. Yhdessä valmistamme kaikkia tärkeitä öljytuotteita liikenteen ja teollisuuden tarpeisiin. Menestyksemme salaisuus on yhteistyö, tinkimätön turvallisuusasenne sekä toimintamme jatkuva kehittäminen – meille ainoa suunta on eteenpäin.

Etsimme Nesteen jalostamolle Naantaliin automaatioryhmään

Automaatioasentajaa

vakituiseen työsuhteeseen.

Jalostamon omaisuuden hallinnan automaatioryhmässä pääset työskentelemään yhdessä useiden automaatioalan huippuosaajien kanssa. Ryhmämme vastaa automaatiojärjestelmien ja kenttälaitteiden käytettävyydestä varmistaen jalostamon luotettavan käynnin. 

Automaatioasentajan tehtäviin kuuluu mm. ennakkohuolto-ohjelmien suorittaminen, vianhaku ja monipuoliset huoltotehtävät. Tehdyt työt raportoidaan eteenpäin kunnossapitojärjestelmään. Tehtävässä korostuu tiivis yhteistyö eri sidosryhmien, osastojen ja oman tiimin välillä.

Hakijoilta edellytämme vähintään tekniikan alan peruskoulutusta ja  aikaisempaa työkokemusta kenttäinstrumentoinnin parista. Aiempi työkokemus teollisuuden automaatiojärjestelmistä katsotaan eduksi. Hallitset nykyaikaisten kenttälaitteiden konfiguroinnin ja tiedät yleisimmät prosessiteollisuudessa käytettävät instrumentit.

Tehtävässä menestyminen edellyttää hyviä yhteistyötaitoja ja valmiutta itsenäiseen työskentelyyn. Oma-aloitteisuus, vastuuntunto sekä huolellisuus ovat tärkeitä ominaisuuksia työn suorittamisen kannalta. Tässä tehtävässä pääset kehittämään ammattitaitoasi ja osaamistasi uusimman automaatiotekniikan parissa. Lisäksi tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja haastavan näköalapaikan jatkuvasti kehittyvällä teollisuuden alalla.

Tehtävään valitulta edellytetään hyväksyttyä terveystarkastusta, joka sisältää huumausainetestauksen. Henkilöstä tehdään tämän suostumuksella turvallisuusselvitys.

Lisätietoja tehtävästä antaa automaation ryhmäpäällikkö Pauli Kaunisto, puh. 050 458 6412.

Lisätietoja ja tarkemmat hakuohjeet löydät sivuiltamme www.neste.com/urameillä. Liitä hakemukseesi saatekirje ja ansioluettelo. Hakuaika päättyy 24.10.2018.