(Poistunut julkaisusta)

Automaatioasentaja
Lassila & Tikanoja Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 26.9.2018

Kiinteistötekniikan alalla on osaaville ja motivoituneille tekijöille tilaa. Etsimme nyt kasvavaan ammattilaistiimiimme

AUTOMAATIOASENTAJAA

vakituiseen työsuhteeseen Turun seudulle. Kohteemme vaihtelevat asuinkiinteistöistä aina vaativiin liike- ja teollisuuskiinteistöihin. Työssäsi tulet tekemään automaatiolaitteiden huolto- ja kunnossapitotehtäviä.

Odotamme sinulta muutaman vuoden kokemusta automaatiotekniikan kunnossapitotöistä. Hallitset myös tietotekniikan perusteet ja tunnet kiinteistötekniikkaan liittyvät prosessit. Tekninen osaamisesi on ajan hermolla ja laitevikojen paikallistaminen on järjestelmällisyytesi vuoksi mutkatonta. Nautit asiakaspalvelusta ja tulet toimeen erilaisten ihmisten kanssa. Kykenet toimimaan itseohjautuvasti ja pystyt itsenäiseen päätöksentekoon. Olet valmis kehittämään osaamistasi, etkä pelkää muuttuvia haasteita.

Tarjoamme sinulle itsenäisen työnkuvan, huipputyökaverit ja työn missä todella pääset vaikuttamaan. L&T:llä jokainen päivä on erilainen ja voit olla ylpeä kättesi jäljestä. Tule mukaan kasvamaan kanssamme!

Kiinnostuitko? Täytä hakemuksesi viimeistään 23.10. mennessä alla olevan linkin kautta. Jos jokin asia jäi vielä askarruttamaan saat lisätietoja tehtävästä osoitteesta rekry (at) lassila-tikanoja.fi.