(Poistunut julkaisusta)

Automaatioasentaja
Meyer Turku Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 9.7.2018

Paikkakunta

Turku

Tehtävän kuvaus

Haluatko olla Suomen kiinnostavimman teknologiayrityksen palveluksessa?

Meyer Turku Oy on erikoistunut vaativien, innovatiivisten ja ympäristöystävällisten risteilyalusten, autolauttojen ja erikoisalusten rakentamiseen. Turussa on rakennettu laivoja menestyksekkäästi jo vuodesta 1737. Meyer Turun tytäryhtiöihin kuuluvat Piikkiössä sijaitseva hyttitehdas Piikkio Works Oy, laivojen yleisiin tiloihin avaimet käteen -ratkaisuja tarjoava Shipbuilding Completion Oy sekä laivanrakennus- ja offshore-alojen suunnitteluyritys ENG’nD Oy. Yhdessä sisartelakoidensa, Saksan Papenburgissa sijaisevan Meyer Werftin ja rostockilaisen Neptun Werftin, kanssa Meyer Turku on yksi maailman johtavista risteilyalusten rakentajista. Telakoiden yhteistyötä tiivistetään jakamalla parhaita käytäntöjä entistä tehokkaammin ja tekemällä yhteisiä projekteja.


Vahvistamme kunnossapito-organisaatiota tulevaisuuden laivaprojektien suunnittelemiseksi ja toteuttamiseksi.

Haemme Turun telakalle

AUTOMAATIOASENTAJAA KUNNOSSAPITOON vakituiseen työsuhteeseen.

Sähkö- ja automaatioasentajan tehtäviin kuuluvat tuotantokoneiden huolto- ja korjaustyöt.

Kunnossapito jakautuu Meyer Turun telakalla kolmeen linjaan: kunnossapitoon, työvälinetoimintoon ja laivapalveluihin. Kunnossapito käsittää tuotantokoneet, nosturit, kiinteistöt, verkostot ja telakka-alueen. Työvälinetoimintoon kuuluu kolme jakelupistettä, huolto sekä yhteistyökumppanien alue.
Laivapalvelut sisältävät telineet, kulut laivaan, sääsuojauksen, työaikaisen sähkön ja LVI-verkoston.

Edellytykset

Edellytämme sähköalan peruskoulutusta (esim. sähkö- tai automaatioasentaja) ja työkokemusta vastaavista tehtävistä.

Eduksi luetaan kokemus teollisuuden sähkökunnossapidosta sekä automaatiojärjestelmien vianhausta. Myös kokemus Siemensin ja Beckhoffin laitteista ja ohjelmistoista on eduksi. Tehtävään sisältyy vähäinen määrä vuorotyötä.

Tarjoamme

Meyer Turku Oy on arvostettu risteilijärakentamisen edelläkävijä, jonka tulevaisuuden näkymät ovat hyvin positiivisia. Tarjoamme erittäin kiinnostavan ja monipuolisen tehtävän laivanrakennuksen kansainvälisellä näköalapaikalla.

Lisätietoja antaa

työnjohtaja Teemu Palonen p. 0503286638. Soittoaika on tiistaisin 12–14.