(Poistunut julkaisusta)

Automaatioasentaja
Sucros Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.5.2018


Etsimme osaavaan joukkoomme Sinua 
 
Automaatioasentaja 

Toimimaan osana Säkylässä sijaitsevan tehtaamme automaatio- ja sähköosastoa. Osasto vastaa tehtaan automaatio- ja sähkökunnossapitotöistä sekä automaatiotekniikasta. Työsi on pääasiassa päivittäisten kunnossapitotöiden toteutusta, automaatio- ja sähkövikojen selvittelyä sekä projekteihin osallistumista. Osana ammattitaitoista tiimiä olet tärkeässä roolissa varmistamassa, että asiakkaamme saavat suomalaista sokeria.
 
Meillä pääset työskentelemään itsenäisesti, soveltamaan ja kehittämään monipuolisesti ammattitaitoasi sekä hyödyntämään innovatiivisuuttasi ja luovuuttasi. Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen vakituisen työn, hyvät työsuhde-edut ja mukavan työyhteisön. Lokakuusta joulukuulle kestävän tuotantokauden aikana työ on keskeytymätöntä kaksivuorotyötä, mutta tuotantokauden ulkopuolella työ on päivätyötä liukuvalla työajalla.

Sinulla on tehtävään soveltuva koulutus (automaatioasentajan perustutkinto tai vastaava) ja vähintään muutaman vuoden kokemus teollisuuden kunnossapitotöistä. Osaat ajatella loogisesti vianetsinnän yhteydessä sekä tulkita ja hyödyntää automaatio- ja sähköpiirustuksia sekä prosessin PI-kaavioita. Englannin kielen ymmärtäminen on eduksi.  

Tehtävä täytetään sopivan henkilön löydyttyä.   

Lisätietoja tehtävästä antaa automaatio- ja sähköosaston työnjohtaja Jussi Palmula hakuajan aikana, p. 044 728 3136.