(Poistunut julkaisusta)

Automaatioasentaja
UPM

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.4.2018

Haluatko työskennellä dynaamisessa, innovatiivisessa ja kansainvälisessä yrityksessä, joka tekee tulevaisuudesta parempaa meille kaikille? UPM yhdistää bio- ja metsäteollisuuden ja rakentaa innovaatiovetoista, vastuullista ja resurssitehokasta tulevaisuutta. Toimimme arvojemme mukaisesti: Luota ja ole luotettava, Tuloksia yhdessä ja Uudistu rohkeasti.

Etsimme nyt Savonlinnan tehtaallemme oppisopimustyyppiseen koulutusohjelmaan automaatioasentajaa kahden vuoden määräaikaiseen työsuhteeseen, jonka jälkeen on mahdollisuus työllistyä tehtaan kunnossapito-organisaatioon. Koulutusohjelma toteutetaan yhteistyössä Savonlinnan ammatti- ja aikuisoppilaitos SAMI:n kanssa ja tähtää levyalan ammattitutkintoon.

UPM Plywood tarjoaa korkealaatuisia WISA®-vanereita ja -viiluja pääasiassa rakentamiseen ja kuljetusvälineteollisuuteen sekä UPM Grada® lämpömuovattavaa puulevyä huonekaluihin ja valmistavaan teollisuuteen. UPM:n vaneriliiketoiminnan liikevaihto oli noin 444 miljoonaa euroa vuonna 2016 ja sen palveluksessa on noin 2 400 henkilöä, joista 1 500 Suomessa. Vaneri- ja viilutehtaat sijaitsevat Jyväskylässä, Joensuussa, Savonlinnassa, Mikkelissä ja Kouvolassa, lisäksi yhtiöllä on vaneritehtaat Venäjällä ja Virossa – www.wisaplywood.fi

Mitä teet

Tehtäviisi kuuluvat monipuoliset vaneritehtaan automaatiokunnossapidon tehtävät.

Kuka olet

  • Sinulla on sähkö- tai  automaatioalan ammatillinen tutkinto
  • Sinulla on työkokemusta sähkökäytöistä, logiikoista, instrumentoinninkenttälaitteista, sekä automaatiojärjestelmistä
  • Työskentelyotteesi on itsenäinen ja sinulla on hyvät ryhmätyötaidot

Meille UPM:ssä turvallisuus on olennainen osa jokapäiväistä toimintaa. Tavoitteenamme on, ettei yhtäkään tapaturmaa tapahdu työpaikallamme. Turvallisuusajattelun omaksuminen ja sitoutuminen yhteisiin sääntöihin ja halu edistää näitä omalla toiminnalla ovat ominaisuuksia, joita odotamme jokaiselta UPM:läiseltä.

Mitä UPM tarjoaa sinulle

  • Mielekäs työ: Olemme ylpeitä siitä mitä teemme. Työssämme korostuu korkea osaaminen, laatu ja arvojemme mukainen toiminta.
  • Työstään innostuneet ja motivoituneet tiimit: Työntekijämme ovat alansa todellisia ammattilaisia. Olemme monimuotoinen ja kansainvälinen organisaatio, joka toimii yhdessä yhteisten tavoitteiden saavuttamiseksi.
  • Kehitysmahdollisuudet:Meillä voit vahvistaa osaamistasi jatkuvasti. Tuemme kehittymistäsi urasi jokaisessa vaiheessa.
  • Vastuu ihmisistä ja ympäristöstä: Yhteiset eettiset periaatteemme kattavat niin ihmisistä kuin ympäristöstäkin huolehtimisen. Jatkuvana tavoitteenamme on kestävämpi tulevaisuus.

Lisätiedot

Lisätietoja tehtävästä antaa Kari Heikkinen, puh. 0407396534.

Lue lisää koulutusohjelmasta osoitteesta www.upm.fi/oppisopimus ja jätä hakemuksesi oheisen linkin kautta 18.05.2018 mennessä. Liitäthän hakemuksesi oheen myös ansioluettelosi ja hakemuskirjeesi.

Rekrytointijärjestelmän liittyvissä kysymyksissä ota yhteyttä contacthr@upm.com, puh. 0204146600.

UPM on tupakoimaton työpaikka.