(Poistunut julkaisusta)

Automaatioasentaja
Neste Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 14.2.2018

Me uskomme, että jokaisen sukupolven velvollisuus on jättää lapsilleen elinvoimaisempi maapallo. Siksi tavoitteenamme on luoda vastuullisia vaihtoehtoja joka päivä. Vaihtoehtoja, jotka mahdollistavat kestävämmän ja vähemmän luonnonvaroja kuluttavan elämäntavan.

Meitä nesteläisiä on Euroopassa, Aasiassa ja Pohjois-Amerikassa yhteensä noin 5 000. Olemme maailman suurin jätteistä ja tähteistä jalostetun uusiutuvan dieselin tuottaja ja tuomme uusiutuvia ratkaisuja myös lentämiseen ja muoviteollisuuteen. Etsimme joukkoomme oman alansa huippuja - ihmisiä, joilla on tahto muuttaa maailmaa puhtaammaksi. 

Nesteen Suomen tuotantolaitokset Porvoossa ja Naantalissa muodostavat yhteisen jalostamokokonaisuuden 
– viisi tuotantolinjaa, liki 2500 huippuosaajaa ja yli 15 miljoonaa tonnia tuotteita. Yhdessä valmistamme kaikkia tärkeitä öljytuotteita liikenteen ja teollisuuden tarpeisiin. Menestyksemme salaisuus on yhteistyö, tinkimätön turvallisuusasenne sekä toimintamme jatkuva kehittäminen – meille ainoa suunta on eteenpäin. 

Etsimme Nesteen jalostamolle Naantaliin automaatioryhmään 

Automaatioasentajaa 

vakituiseen työsuhteeseen. 

Jalostamon omaisuuden hallinnan automaatioryhmässä pääset työskentelemään yhdessä useiden automaatioalan huippuosaajien kanssa. Ryhmämme vastaa automaatiojärjestelmien ja kenttälaitteiden käytettävyydestä varmistaen jalostamon luotettavan käynnin.

Automaatioasentajan tehtäviin kuuluu mm. ennakkohuolto-ohjelmien suorittaminen, vianhaku ja monipuoliset huoltotehtävät. Tehdyt työt raportoidaan eteenpäin kunnossapitojärjestelmään. Tehtävässä korostuu tiivis yhteistyö eri sidosryhmien, osastojen ja oman tiimin välillä. 

Hakijoilta edellytämme vähintään tekniikan alan peruskoulutusta ja aikaisempaa työkokemusta kenttäinstrumentoinnin parista. Aiempi työkokemus teollisuuden automaatiojärjestelmistä katsotaan eduksi. Hallitset nykyaikaisten kenttälaitteiden konfiguroinnin ja tiedät yleisimmät prosessiteollisuudessa käytettävät instrumentit. 

Tehtävässä menestyminen edellyttää hyviä yhteistyötaitoja ja valmiutta itsenäiseen työskentelyyn. Oma-aloitteisuus, vastuuntunto sekä huolellisuus ovat tärkeitä ominaisuuksia työn suorittamisen kannalta. Tässä tehtävässä pääset kehittämään ammattitaitoasi ja osaamistasi uusimman automaatiotekniikan parissa. Lisäksi tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja haastavan näköalapaikan jatkuvasti kehittyvällä teollisuuden alalla. 

Tehtävään valitulta edellytetään hyväksyttyä terveystarkastusta, joka sisältää huumausainetestauksen. Henkilöstä tehdään tämän suostumuksella turvallisuusselvitys. 

Lisätietoja tehtävästä antaa automaation ryhmäpäällikkö Pauli Kaunisto, puh. 050 458 6412. 

Lisätietoja ja tarkemmat hakuohjeet löydät sivultamme www.neste.com/urameillä. 
Liitä hakemukseesi saatekirje ja ansioluettelo. Hakuaika päättyy 11.3.2018. 

Meillä on jatkuvaa kehittämisen intoa. Uskomme ihmisiin, jotka löytävät uusia tapoja tehdä asioita ja ovat joukkuepelaajia - henkilöitä, joille turvallisuus ja vastuullisuus ovat osa ammattitaitoa. Arvostamme jokaista yksilöä. Tule tekemään merkityksellistä työtä eteenpäinkatsovassa työyhteisössä!