(Poistunut julkaisusta)

Automaatioasentaja
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 3.1.2018


Haemme ammattitaitoisia AUTOMAATIOASENTAJIA tiimiimme Helsinkiin.


ISS Kiinteistöjen ylläpitopalvelut tuottaa mm. liike-, teollisuus- ja julkisten kiinteistöjen teknisiä huolto-, korjaus- ja uudistamispalveluita. Vastuullamme on yhdessä kiinteistönhuoltomme kanssa varmistaa kiinteistöjen laadukas toiminta, hyvät käyttöolosuhteet ja tehokas energiankäyttö. Palvelutuotteemme ulottuvat pienistä huolto- ja korjaustöistä kokonaisvaltaisiin kiinteistöpalvelusopimuksiin.


Automaatioasentajana vastaat monipuolisista huolto- ja korjausrakentamisen työtehtävistä eri asiakaskohteissamme Helsingissä. Työ on kokopäivätyötä arkisin klo 7- 15.30, ja työsuhde on vakituinen.


Sinä voit olla etsimämme henkilö, jos sinulla on alan ammattikoulutus ja työkokemusta kiinteistöliiketoiminnan parista vastaavista tehtävistä ja hyvä IV-järjestelmien- ja talotekniikan prosessien tuntemus.Edellytämme osaamista erilaisista järjestelmistä (esimerkiksi. Trend, Atmostech,Fidelix, Siemens, Computec, TAC). Pystyt työskentelemään itsenäisesti, olet joustava ja omaat hyvät vuorovaikutustaidot. Hyvä peruskunto, ajantasalla olevat atk- taidot, B- ajokortti ja suomen kielen taito ovat myös välttämättömiä työssäsi. Tehtävään valitulle tullaan tekemään suppea turvallisuusselvitys, joten nuhteeton tausta on ehdoton edellytys.  


Tarjoamme mielenkiintoisen työn alan johtavassa yrityksessä sekä ammattitaitoisen tiimin- ja ison kansainvälisen yrityksen tuen. ISS tarjoaa lukuisia mahdollisuuksia kouluttautua ja edetä uralla. 


Täytä sähköinen hakemuksesi oheisen linkin kautta tai osoitteessa www.iss.fi viimeistään 28.2.2018. Hakemusten käsittelyn aloitamme mahdollisesti jo hakuaikana, ja paikat täytämme heti sopivien hakijoiden löydyttyä.


ISS Palvelut on yksi Suomen suurimmista yksityisistä työnantajista ja maan johtava kiinteistö- ja toimitilapalveluyritys. Tuotamme asiakkaillemme kokonaispalveluratkaisuja, jotka muodostuvat siivous-, kiinteistön ylläpito-, ruokailu- ja turvallisuuspalveluista sekä muista näihin liittyvistä tukipalveluista. Luomme toiminnallamme laadullista ja taloudellista arvoa asiakkaidemme liiketoimintaan. Vuonna 2016 liikevaihtomme oli 487 miljoonaa euroa. Henkilökuntaa on lähes 8000. ISS Palvelut on osa kansainvälistä ISS-konsernia, joka toimii 77 maassa.
www.iss.fi ,www.issworld.com, www.facebook.com/duunISSaISSSuomi 


– ISS on savuton työpaikka –