Automaatioasentaja Treston Oy:lle
Treston Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 23.12.2021

Treston on kotimainen, vuonna 1969 perustettu osakeyhtiö, joka valmistaa ergonomisia teollisuustyöpisteitä. Sen tuotenimiin kuuluu myös Sovella, joka valmistaa säilytysjärjestelmiä julkisiin tiloihin sekä koteihin. Treston työllistää 280 henkilöä, ja sen liikevaihto vuonna 2019 oli 45 miljoonaa euroa. Trestonin tehtaat ja pääkonttori sijaitsevat Suomessa, mutta yrityksellä on 15000 asiakasta maailmanlaajuisesti.

Etsimme Treston Oy:lle Turun tehtaalle ruiskupuristustaitoista automaatioasentajaa vakituiseen työsuhteeseen. Valittu henkilö työllistyy suoraan Trestonin kirjoille, ja palkkaus perustuu muovituoteteollisuuden ja kemian tuoteteollisuuden työehtosopimukseen. Työtä tehdään päivävuorossa, mutta työhön voi sisältyä myös 2-vuorotyötä. Työpaikka täytetään heti, kun sopiva henkilö löytyy, joten lähetäthän hakemuksesi jo tänään!

Automaatioasentajana vastaat ennen kaikkea koneiden, ruiskuvalumuottien ja automaatiojärjestelmien huolloista ja korjauksista muoviosastolla. Huolehdit ennakoivalla otteella, että koneet toimivat häiriöttömästi. Laitteiden kunnon tarkastaminen sekä tarvittavien huolto- ja korjaustoimenpiteiden hoitaminen suunnitelmien mukaisesti ovat osa työarkeasi. Huomioit työssäsi koneiden käyttäjiin kohdistuvat työturvallisuusnäkökohdat.

Työn luonteesta johtuen muoviraaka-ainetuntemus ja ruiskupuristusosaaminen ovat olennaisessa osassa. Osallistut uusien tuotteiden koeajoihin sekä osallistut päivittäisiin ajoihin yhdessä muun tiimin kanssa. Tehtävässä on hyödyksi työkokemus vastaavista tehtävistä sekä rooliin sopiva koulutus. Ennen kaikkea olet aidosti kiinnostunut automaatiosta ja haluat kehittää osaamistasi edelleen.

Työskentelytyylisi on itsenäinen ja oma-aloitteinen, ja osaat priorisoida työtehtäväsi kiireessäkin. Sinulla on hyvät vuorovaikutustaidot, sillä teet tiivistä yhteistyötä eri tiimien kanssa.

Trestonilla sinulla on hieno mahdollisuus päästä kehittymään edelleen automaatioammattilaisena ja laventamaan osaamistasi erilaisissa kehitysprojekteissa ammattitaitoisessa tiimissä. Työnantajayrityksenä Treston kannustaa työntekijöitä kehittymään ja antaa vastuuta työntekijöilleen.

Jos sinulla on kysymyksiä, voit ottaa yhteyttä HR-konsultti Maarit Jollaan, puh. 040 657 5527, maarit.jolla@adecco.fi. Haethan tehtävää mahdollisimman pian, sillä käymme hakemuksia läpi ja haastattelemme hakijoita jo hakuaikana. Haku päättyy 31.1.2022.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1542061
  • Tehtäväalue: Asennus ja huolto, Tuotanto- ja pienteollisuus
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 31.1.2022
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Yhteyshenkilö: Maarit Jolla (maarit.jolla (a) adecco.fi)
  • Sijainti: Turku, Kaarina