(Poistunut julkaisusta)

Automaatioasentaja teollisuuteen
WorkPower Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 25.11.2019

Haemme asiakasyrityksellemme sähkö-/automaatioasentajaa teollisuuteen. Toivomme, että sinulla on valmius myös manuaalisiin asennuksiin tarpeen vaatiessa.

Työnkuvaus

Työssäsi toimit vaihtelevissa sähkö- ja automaatiotekniikan projekti- ja käynnissäpitotehtävissä. Toimit tuotantolaitteiden parissa aina niiden parannus- ja muutostöistä ylläpitoon ja kiinteistösähköasennuksiin. Työtä tehdään asiakasyrityksemme asiakkaiden tuotantolaitoksissa heidän laitteistojensa parissa. Viikottainen työaika on 40 tuntia.

Työn edellytykset

Toivomme sinulta aikaisempaa kokemusta teollisuuden sähkö- ja automaatioasennuksista sekä tehtävään soveltuvaa koulutusta. Olet huolellinen ja täsmällinen työntekijä, joka pystyy työskentelemään niin itsenäisesti kuin tiimissä. Sinulla tulee myös olla voimassa oleva sähkötyöturva- ja työturvallisuuskortti. Hygieniapassi on plussaa.

Tarjoamme

Tarjoamme monipuolisen ja pitkäaikaisen työn, jossa pääset kehittämään omaa ammattitaitoasi. Lisäksi työntekijänämme saat kolmihenkisen HR-tiimin tuen koko työsuhteesi ajalle. Aidosti välittävän tiimimme tavoittaa puhelimitse kaikissa työhön liittyvissä ongelmatilanteissa. Yrityksessä toivotaan sinun jäävän työskentelemään suoraan heidän kirjoilleen vuokratyösuhteen päätyttyä.

Hakuprosessi

Olisiko tämä juuri sinun tuleva työpaikkasi? Lähetäthän hakemuksesi kotisivujemme kautta tai suoraan sähköpostitse palkkatoiveineen mahdollisimman pian. Aloitamme haastattelut jo hakuajalla ja täytämme paikan heti sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoja

Heini Feodorow, HR-koordinaattori 

heini.feodorow@workpower.fi

044 060 4002 (yhteydenotot arkisin klo 9.00-16.30)

Avainsanat: kunnossapitoasentaja, sähköautomaatioasentaja, sähkö-automaatioasentaja, asentaja, kunnossapito, automaatio, teollisuussähköasentaja, teollisuusautomaatioasentaja