(Poistunut julkaisusta)

Automaatioasentaja teollisuuteen
WorkPower Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 9.9.2019

Haemme asiakasyrityksellemme sähkö-/automaatioasentajaa teollisuuteen. Toivomme, että sinulla on valmius myös manuaalisiin asennuksiin tarpeen vaatiessa.

Työn edellytykset

Hakijalta toivomme aikaisempaa kokemusta teollisuuden sähkö- ja automaatioasennuksista sekä tehtävään soveltuvaa koulutusta. Olet huolellinen ja täsmällinen työntekijä, joka pystyy niin itsenäiseen kuin tiimityöskentelyynkin. Sinulla tulee myös olla voimassa olevat tulityökortti, sähkötyöturvallisuuskortti sekä työturvakortti. Hygieniapassi on plussaa.

Tarjoamme

Tarjoamme monipuolisen ja pitkäaikaisen työn, jossa pääset kehittämään omaa ammattitaitoasi. Lisäksi työntekijänämme saat kolmihenkisen HR-tiimin tuen koko työsuhteesi ajalle. Aidosti välittävän tiimimme tavoittaa puhelimitse kaikissa työhön liittyvissä ongelmatilanteissa. Työ alkaa vuokrasuhteena, minkä jälkeen sinulla on hyvät mahdollisuudet työllistyä suoraan asiakasyritykseemme.

Hakuprosessi

Lähetäthän hakemuksesi kotisivujemme kautta tai suoraan sähköpostitse palkkatoiveineen mahdollisimman pian. Voit myös soittaa Timolle numeroon 040 660 2275 arkisin klo 9.00-16.30. Aloitamme haastattelut jo hakuajalla ja täytämme paikat heti sopivien henkilöiden löydyttyä.

Lisätietoja

HR-koordinaattori Timo Launonen, timo.launonen@workpower.fi

HR-koordinaattori Heini Feodorow, heini.feodorow@workpower.fi