(Poistunut julkaisusta)

Automaatioasentaja teollisuuteen
WorkPower Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 30.4.2019

Olemme aidosti välittävin vuodesta 2003 toiminut rekrytointialan yritys. Työllistimme viime vuonna yli 2000 henkilöä ja suuri joukko hakijoita sai kauttamme uusia työmahdollisuuksia. Miksi valita meidät työnantajaksesi? Olemme kotimainen ja vakavarainen yritys. Kauttamme voit rekrytoitua suoraan asiakasyritykseen tai työllistyä vuokrauksen kautta. Jokainen työntekijä on meille arvokas voimavara. Liity joukkoomme ja hae meille nyt!

Haemme asiakasyrityksellemme sähkö-/automaatioasentajaa teollisuuteen. Toivomme, että sinulla on valmius myös manuaalisiin asennuksiin tarpeen vaatiessa.

Työn edellytykset

Hakijalta toivomme aikaisempaa kokemusta teollisuuden sähkö- ja automaatioasennuksista sekä tehtävään soveltuvaa koulutusta. Olet huolellinen ja täsmällinen työntekijä, joka pystyy niin itsenäiseen kuin tiimityöskentelyynkin. Sinulla tulee myös olla voimassa olevat tulityökortti, sähkötyöturvallisuuskortti sekä työturvakortti. Hygieniapassi on plussaa.

Tarjoamme

Tarjoamme monipuolisen ja pitkäaikaisen työn, jossa pääset kehittämään omaa ammattitaitoasi. Lisäksi työntekijänämme saat kolmihenkisen HR-tiimin tuen koko työsuhteesi ajalle. Aidosti välittävän tiimimme tavoittaa puhelimitse kaikissa työhön liittyvissä ongelmatilanteissa. Työ alkaa vuokrasuhteena, minkä jälkeen sinulla on hyvät mahdollisuudet työllistyä suoraan asiakasyritykseemme.

Hakuprosessi

Täytämme paikan heti sopivan hakijan löydyttyä, joten täytäthän hakemuksen pikaisesti kotisivujemme kautta tai lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi suoraan Timolle!

Lisätietoja

HR-koordinaattori Timo Launonen, timo.launonen@workpower.fi