(Poistunut julkaisusta)

Automaatioasentaja teollisuuteen
WorkPower Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 2.1.2019

Olemme aidosti välittävin vuodesta 2003 toiminut rekrytointialan yritys. Työllistimme viime vuonna yli 2000 henkilöä ja suuri joukko hakijoita sai kauttamme uusia työmahdollisuuksia. Miksi valita meidät työnantajaksesi? Olemme kotimainen ja vakavarainen yritys. Kauttamme voit rekrytoitua suoraan asiakasyritykseen tai työllistyä vuokrauksen kautta. Jokainen työntekijä on meille arvokas voimavara. Liity joukkoomme ja hae meille nyt!

Haemme asiakasyrityksellemme sähkö-/automaatioasentajaa teollisuuteen. Toivomme, että sinulla on valmius myös manuaalisiin asennuksiin tarpeen vaatiessa.

Hakijalta toivomme aikaisempaa kokemusta teollisuuden sähkö- ja automaatioasennuksista sekä tehtävään soveltuvaa koulutusta. Olet huolellinen ja täsmällinen työntekijä, joka pystyy niin itsenäiseen kuin tiimityöskentelyynkin. Sinulla tulee myös olla voimassa olevat tulityökortti, sähkötyöturvallisuuskortti sekä työturvakortti. Hygieniapassi on plussaa.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja haastavan työn, jossa pääset kehittämään omaa ammattitaitoasi sekä osaamistasi monipuolisissa työtehtävissä. Täytämme paikan heti sopivan hakijan löydyttyä, joten jätäthän hakemuksesi jo tänään.

Lisätietoja tarvittaessa antaa:

HR-koordinaattori Timo Launonen, timo.launonen@workpower.fi