(Poistunut julkaisusta)

Automaatioasentaja teollisuuteen
Barona

Alkuperäinen julkaisupäivä 14.7.2018

Haemme arvostetulle asiakkaallemme aloittelevia sähkö- ja automaatioasentajia vakituiseen työsuhteeseen Sipoon ja Keravan alueella sijaitsevaan moderniin tuotantolaitokseen koulutettavaksi työn ohessa alan ammattilaisiksi. Toivomme hakijalta hyvää asennetta, vuorotyövalmiutta ja mahdollisuutta sitoutua työhön pidemmäksi aikaa.

Haemme nyt aloittelevia sähkö-/automaatioasentajia työskentelemään automaation pariin. Voit myös olla pitkän uran tehnyt konkari, sillä työtehtäviä voi räätälöidä osaamistason mukaan haastavammiksi. Työpäivän aikana pidät huolta automaatiolaitteiden toiminnasta, valvot prosessia ja suoritat pieniä huoltotoimenpiteitä.

Työskentelykielenäsi käytät suomea, mutta perustason englannin osaaminen on eduksi tehtävässä. Edellytämme myös hyvää fyysistä kuntoa, sillä työpäivän aikana pääset liikkumaan runsaasti. Työtä tehdään kolmivuorossa, Sipoon ja Keravan rajalla sijaitsevassa modernissa automatisoidussa tuotantolaitoksessa. Töihin on mahdollista kulkea lähiseuduilta myös julkista liikennettä hyödyntäen.

Asiakasyrityksemme tarjoaa:

  • Hyvän työporukan
  • Mahdollisuuden aloittaa työt jo viikon tai kahden päästä, tai vaihtoehtoisesti myöhemmin keväällä
  • Vakituisen työsuhteen
  • Kilpailukykyisen palkkauksen
  • Kattavat henkilöstö-, sekä liikuntaedut

Mikäli kiinnostuit tehtävästä, jätäthän rohkeasti hakemuksen, haastattelemme hakijoita jo hakuaikana. Tai jos jokin mietityttää, ota rohkeasti yhteyttä Tommi Puustiseen, minut tavoitat sähköpostilla tommi.puustinen@barona.fi