(Poistunut julkaisusta)

Automaatioasentaja teollisuuteen
WorkPower Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 30.5.2018

WorkPower on luotettava, vuodesta 2003 toiminut rekrytointialan yritys. Rekrytoimme henkilöstöä suoraan asiakasyrityksillemme sekä vuokraamme eri alojen osaajia. Toimimme koko Suomen alueella sekä kansainvälisillä markkinoilla. Vuosittain WorkPowerin kautta saa työtä yli 2000 henkilöä. Liikevaihtomme on noin 24 Me, myyntimme kasvoi 60 % edellisvuodesta ja kasvumme jatkuu yhä.

Haemme asiakasyrityksellemme sähkö-/automaatioasentajaa teollisuuteen. Toivomme, että sinulla on valmius myös manuaalisiin asennuksiin tarpeen vaatiessa.

Hakijalta toivomme aikaisempaa kokemusta teollisuuden sähkö- ja automaatioasennuksista sekä tehtävään soveltuvaa koulutusta. Olet huolellinen ja täsmällinen työntekijä, joka pystyy niin itsenäiseen kuin tiimityöskentelyynkin. Sinulla tulee myös olla voimassa olevat tulityökortti, sähkötyöturvallisuuskortti sekä työturvakortti. Hygieniapassi on plussaa.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja haastavan työn, jossa pääset kehittämään omaa ammattitaitoasi sekä osaamistasi monipuolisissa työtehtävissä. Täytämme paikan heti sopivan hakijan löydyttyä, joten jätäthän hakemuksesi jo tänään.

Lisätietoja tarvittaessa antaa:

Henkilöstöassistentti Timo Launonen, timo.launonen@workpower.fi

Henkilöstöassistentti Saana Ojalainen, saana.ojalainen@workpower.fi