(Poistunut julkaisusta)

Automaatioasentaja (Tampere)
Click Henkilöstöpalvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 4.4.2018

Etsimme nyt ylöjärveläiselle toimeksiantajayrityksellemme automaatioasentajaa kone- ja prosessisähkötöihin Työkohteeseen Tampereelle. Työ kestää vuoden 2018 loppuun. Työssä on tarkoitus aloittaa viimeistään huhtikuussa viikolla 18.

Työ liittyy koneen sähköistykseen ja sisältää käytännössä monipuolisia asennustöitä, esimerkiksi kaapelihyllyjen ja keskuksien rakennuksia, kaapelointeja ja päättelyjä, putkituksia ja valokennojen asentamista. Työssä vaaditaan piirikaavioiden lukutaitoa sekä voimassa olevia sähkötyö-, tulityö-, työturvallisuus- ja ensiapukortteja. Työssä ollaan paljon tekemisissä asiakkaan kanssa ja siinä vaaditaankin hyviä yhteistyötaitoja.

Normaali työaika on 7-15.30, 40 tuntia viikossa. Työ kestää toukokuusta vuoden 2018 loppuun.

Jos sinulla on muutaman vuoden työkokemus automaatioalata, osaat kytkeä kenttä- ja anturikaapelit keskukseen ja päättää ne, sekä innostusta matkatöihin saatat olla etsimämme henkilö. Täytä siis hakemus tehtävään alla olevan linkin kautta. Puhelintiedustelut tehtävästä arkisin klo 8:00 - 16:00 Click Henkilöstöpalvelut Oy:n rekrytointikonsultti Arttu Palolammelta, puh. 050 411 6509.