(Poistunut julkaisusta)

Automaatioasentaja - Suomen Sokeri Oy
Adecco

Alkuperäinen julkaisupäivä 28.9.2018Työn kuvaus:
  Etsimme vakituiseen työsuhteeseen automaatioasentajaa Suomen Sokeri Oy:n tehtaalle Kirkkonummen Kantvikiin. Tehtävänäsi on tehtaan tuotannon automaatiolaitteiden ennakkohuollot ja instrumenttiasennukset.
Etsimme tehtävään henkilöä, jolta löytyy aikaisempaa kokemusta prosessiautomaation asennus- ja kunnossapitotehtävistä. Kokemus automaatioasennuksista ja kytkennöistä sekä työkokemus venttiilien ja pneumaattisten järjestelmien parissa työskentelystä antaa hyvän pohjan tehtävässä menestymiselle. Aikaisempi kokemus Valmetin DNA automaatiojärjestelmästä ja Siemensin S7 järjestelmästä on eduksi.
 
Tehtävässä menestyy oma-aloitteinen, ongelmanratkaisukykyinen ja hyvän asenteen omaava tekijä, joka etsii pitkäaikaista työpaikkaa monipuolisten automaatiotehtävien parista. 

Nyt on loistava tilaisuus päästä osaksi sokerituotteiden valmistusta perinteikkääseen suomalaiseen yritykseen, joka on osa Euroopan toiseksi suurinta sokeriyritystä, Nordzuckeria. Hae tehtävää nopeasti ja varmista paikkasi osana osaavaa työporukkaa monipuolisten työtehtävien parissa. Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.
Lisätietoja tehtävästä antaa Adeccon HR Konsultti Tomi Kolu, 040 640 3118, tomi.kolu@adecco.fi
 
 
Meillä on juuret syvällä Suomen maaperässä, puhtaassa luonnossa. Me jalostamme sitä, mitä luonto tuottaa: puhtaaksi kiteytettyä energiaa ja mielihyvää. Me teemme sokeria niin kotimaisille kuin kansainvälisille asiakkaillemme. Sokeri on meille elämän suola. 
 
Sucros Oy ja sen tytäryhtiö Suomen Sokeri Oy muodostavat yhdessä suomalaisen sokeriteollisuuden. Sucros vastaa sokerijuurikkaan viljelyttämisestä ja prosessoinnista Säkylän juurikassokeritehtaalla. Suomen Sokeri vastaa sokerin puhdistamo- ja pakkaustoiminnasta Kirkkonummella sekä tuotteiden markkinoinnista ja myynnistä. Tarjoamme työtä lähes 300 ammattilaiselle ja liikevaihtomme on noin 180 miljoonaa euroa. Olemme osa Nordzucker Groupia, Euroopan toiseksi suurinta sokeriyritystä. Nordzucker omistaa meistä 80 % ja suomalainen Apetit Oyj 20 %. 
 
Lisätietoa osoitteessa www.sucros.fi
 

Asiakkaan tehtävänimike:  Automaatioasentaja


Sijainti:  KANTVIK


Työsuhde:  Vakituinen


Yhteyshenkilö:  Tomi Kolu


Toimipaikka:  VANTAA