Automaatioasentaja pääkaupunkiseudulle
Lassila&Tikanoja Oyj

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 5.1.2022

Kiinteistötekniikan palveluksessa toimii Suomessa tekniikan ammattilaisia, joilla on vankka kokemus erilaisista kiinteistötekniikan ylläpito-, huolto sekä asennustehtävistä. Alalla on osaaville ja motivoituneille tekijöille tilaa. Etsimme nyt pääkaupunkiseudulle porukkaamme

 

AUTOMAATIOASENTAJAA

 

vakituiseen, kokoaikaiseen työsuhteeseen. Työ keskittyy pääkaupunkiseudulle. Työssäsi tulet tekemään siistiä sisätyötä rakennusautomaatiolaitteiden huolto- ja kunnossapitotehtävissä. Työkohteet ovat liike- ja tehdaskiinteistöjä sekä julkisia kiinteistöjä kuten kouluja, jotka sijaitsevat PKS-seudulla. Kohteissa työskennellään säännöllisesti maanantaista perjantaihin klo 7:00-15:30. Pääasiassa tulet työskentelemään itsenäisesti, mutta pääset osaksi huipputiimiä.

Työn touhuun pääset heti!

 

Millaista henkilöä etsimme?

- Sinulta tulisi löytyä suoritettu automaatio- ja/tai sähköasentajan koulutus.

- Mielellään sen verran kokemusta, että pystyt lyhyen perehdytyksen jälkeen itsenäiseen työhön. Mikäli olet vielä uusi alalla, on työkokemus rakennustyömaalta myös eduksi.

- Osaat lukea säätökaavioita ja ymmärrät taloteknisten prosessien toiminnan.

-Tapaat päivittäin asiakkaita ja muita sidosryhmiä, joten arvostamme asiakaslähtöistä työskentelytapaa, myyntihenkisyyttä ja avoimuutta. Sinulla on motivaatiota ja intoa oppia uutta sekä tulla automaatioalan moniosaajaksi.

-Tehtävässä tarvitset myös B-ajokortin, oman auton ja sujuvan suomen kielen suullisen ja kirjallisen taidon.

 

Mitä saat meiltä?

- Varmasti kilpailukykyisen palkan työehtosopimuksen ja osaamisesi mukaisesti.

- Ala vie helposti mennessään. Jos sinulla on kiinnostusta edetä vielä vaativampiin tehtäviin, luotsaamme uralla eteenpäin omien tavoitteidesi puitteissa.

- Perehdytämme sinut hyvin tehtäviisi.

- L&T:llä tarjoamme lisäksi laajan työterveyshuollon ja kattavan sairauskassan, joka korvaa lääkäri- ja apteekkikuluja.

- Laadukkaat varusteet ja työssäsi tarvittavat työkalut.    

 

Jos siis olet alan ammattilainen tai vielä hieman kokemusta vailla oleva osaaja, hae tehtävää mahdollisimman pian, viimeistään 16.1.2022! Käymme läpi hakemuksia hakuaikana ja tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Jos jokin asia jäi vielä mietityttämään, niihin vastaa mielellään (arkisin klo 15-16) Hanna Tervakangas +358 40 533 7469 / hanna.tervakangas@lassila-tikanoja.fi tai Santtu Vänni +358504396510 / santtu.vanni@lassila-tikanoja.fi. Huomaathan, ettemme ota hakemuksia vastaan sähköpostitse.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1547963
  • Tehtäväalue: Kiinteistöpalvelu ja puhtaanapito
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 19.1.2022
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Yhteyshenkilö: LT LT
  • Puhelin: 010 636 111
  • Sijainti: Helsinki, Espoo, Vantaa