Automaatioasentaja pääkaupunkiseudulle
Lassila&Tikanoja Oyj

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 23.11.2021

Kiinteistötekniikan palveluksessa toimii Suomessa yli 300 tekniikan ammattilaista, joilla on vankka kokemus erilaisista kiinteistötekniikan ylläpito-, huolto sekä asennustehtävistä. Alalla on osaaville ja motivoituneille tekijöille tilaa. Etsimme nyt pääkaupunkiseudulle porukkaamme

 

AUTOMAATIOASENTAJAA

 

vakituiseen, kokoaikaiseen työsuhteeseen. Työssäsi tulet tekemään automaatiolaitteiden huolto- ja kunnossapitotehtäviä. Työkohteet ovat liike- ja tehdaskiinteistöjä sekä julkisia kiinteistöjä kuten kouluja, jotka sijaitsevat PKS-seudulla. Kohteissa työskennellään säännöllisesti maanantaista perjantaihin klo 7:00-15:30.

 

Sinulta tulisi löytyä suoritettu automaatio- ja/tai sähköasentajan koulutus ja sen verran kokemusta alalta, että pystyt itsenäisesti ratkomaan työtehtäväsi ja tekemään vianhakua. Osaat lukea säätökaavioita ja ymmärrät taloteknisten prosessien toiminnan. Tapaat päivittäin asiakkaita ja muita sidosryhmiä, joten arvostamme asiakaslähtöistä työskentelytapaa, myyntihenkisyyttä ja avoimuutta. Tehtävässä tarvitset myös B-ajokortin ja oman auton.

 

Perehdytämme sinut hyvin tehtäviisi ja luotsaamme uralla eteenpäin omien tavoitteidesi puitteissa. Ala vie helposti mennessään, jos sinulla on kiinnostusta edetä vielä vaativampiin tehtäviin. L&T:llä tarjoamme lisäksi laajan työterveyshuollon ja kattavan sairauskassan, joka korvaa lääkäri- ja apteekkikuluja.

 

Jos siis olet alan ammattilainen ja valmis uusiin haasteisiin, hae tehtävää mahdollisimman pian! Käymme läpi hakemuksia hakuaikana ja tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Jos jokin asia jäi vielä mietityttämään, voit osoittaa kysymyksesi yksikön päällikkö Hanna Tervakankaalle +358 40 533 7469. (arkisin klo 15-16). / hanna.tervakangas@lassila-tikanoja.fi. Huomaathan, ettemme ota hakemuksia vastaan sähköpostitse.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1528222
  • Tehtäväalue: Kiinteistöpalvelu ja puhtaanapito
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 7.12.2021
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Yhteyshenkilö: LT LT
  • Puhelin: 010 636 111
  • Sijainti: Helsinki