(Poistunut julkaisusta)

Automaatioasentaja pääkaupunkiseudulle
Lassila & Tikanoja Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 9.5.2018

Kiinteistötekniikan palveluksessa toimii Suomessa yli 300 tekniikan ammattilaista, joilla on vankka kokemus erilaisista kiinteistötekniikan ylläpito-, huolto sekä asennustehtävistä. Alalla on osaaville ja motivoituneille tekijöille tilaa. Etsimme nyt pääkaupunkiseudulle porukkaamme

AUTOMAATIOASENTAJAA

vakituiseen, kokoaikaiseen työsuhteeseen. Kohteemme vaihtelevat asuinkiinteistöistä aina vaativiin liike- ja teollisuuskiinteistöihin. Työssäsi tulet tekemään automaatiolaitteiden huolto- ja kunnossapitotehtäviä.

Olet hankkinut kokemusta automaatiotekniikan kunnossapitotöistä. Hallitset myös tietotekniikan perusteet ja tunnet kiinteistötekniikkaan liittyvät prosessit. Tekninen osaamisesi on ajan hermolla ja laitevikojen paikallistaminen on järjestelmällisyytesi vuoksi mutkatonta. Nautit asiakaspalvelusta ja tulet toimeen erilaisten ihmisten kanssa. Kykenet toimimaan itseohjautuvasti ja pystyt itsenäiseen päätöksentekoon. Olet valmis kehittämään osaamistasi, etkä pelkää muuttuvia haasteita. Työ on vastuullista ja itsenäistä, joten motivaation on oltava kohdallaan. Lisäksi toivomme joustavuutta muuttuvien tilanteiden varalle. Sinulta tulee löytyä B-ajokortti, sekä suomen kielen suullista ja kirjallista osaamista.

Perehdytämme sinut hyvin tehtäviisi ja luotsaamme uralla eteenpäin omien tavoitteidesi puitteissa. Ala vie helposti mennessään jos sinulla on kiinnostusta edetä vielä vaativampiin tehtäviin.

Hae paikkaa hetimiten! Tutustu samalla henkilöstöetuihimme ja L&T:n monipuoliseen toimintaan muutenkin, saatat yllättyä! Lisätietoja tehtävästä saat Projektipäällikkö Juha Järviseltä arkisin klo 8-16 p. 050 385 7244