Automaatioasentaja, Nokian Renkaat Oyj

Nordic Henkilöstöpalvelut Oy
Tietoa tehtävästä

Nokian Renkaat keskittyy ainoana rengasvalmistajana maailmassa tuotteisiin ja palveluihin, jotka helpottavat ihmisten turvallista liikkumista pohjoisissa olosuhteissa. Innovatiivisia renkaita henkilö- ja kuorma-autoihin sekä raskaisiin työkoneisiin markkinoidaan pääosin alueilla, joissa on lunta, metsää ja vuodenaikojen vaihtelusta johtuvat vaativat ajo-olosuhteet. Yhtiö kehittää tuotteitaan tavoitteenaan kestävä turvallisuus ja ympäristöystävällisyys tuotteen koko elinkaaren ajan. Yhtiön liikevaihto vuonna 2019 oli noin 1,6 miljardia euroa ja henkilöstömäärä noin 4 700. Nokian Renkaat on listattu NASDAQ Helsinkiin.

Etsimme nyt Nokian Renkaat Oyj:lle kunnossapidon yksikköön uutta sähköpuolen

AUTOMAATIOASENTAJAA

Jos olet omasta työnjäljestäsi ylpeä ja haluat olla paras siinä, mitä teet, olet hakemamme henkilö!

Etsimältämme työntekijältä löytyy:

  • sähköautomaatiopuolelle soveltuva koulutus
  • työkokemusta vastaavista teollisuuden tehtävistä vähintään 3 vuoden ajalta
  • kokemusta taajuusmuuttaja- ja servokäytöistä
  • tahtotilaa ja oikeaa asennetta sekä halua kehittyä ja oppia uutta
  • automaatio- ja kunnossapitojärjestelmien tuntemuksen/kokemuksen, erityisesti Siemens tai Allen Bradley -logiikat sekä kunnossapitojärjestelmistä Maximo
  • aikaisempaa ohjelmointikokemusta

Työtä tehdään päivävuorossa. Tehtävään valittu henkilö työllistyy toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen Nokian Renkaille.

Tule ja jätä oma jälkesi yritykseen, jolla on vankka asema maailman johtavana vaativien ajo-olosuhteiden renkaiden valmistajana ja kehittäjänä. Tule mukaan tekemään historiaa maailman pohjoisimpaan renkaita valmistamaan huippuyritykseen, jolla on takanaan miljoonia tyytyväisiä asiakkaita, satoja innovaatioita ja maailmanennätyksiä.

KIINNOSTUITKO? Nokian Renkaat toteuttaa haun yhteistyössä Nordic Henkilöstöpalveluiden kanssa. Jos kiinnostuit, hae tehtävää heti Nordicin kautta, sillä aloitamme haastattelut jo hakuaikana. Kerrothan hakemuksessa itsestäsi ja osaamisestasi sekä miksi juuri sinä olisit sopiva tähän tehtävään. Liitä mukaan CV:si ja palkkatoiveesi.

Lisätietoja tehtävästä antaa Nordic Henkilöstöpalveluiden henkilöstökonsultti Noora Mäkinen, noora.makinen@nordic.fi tai puh. 050 443 0350. Voit myös lähettää tekstiviestin numeroon 050 443 0350, niin otamme sinuun yhteyttä.

HAE TEHTÄVÄÄ OHEISEN LINKIN KAUTTA: https://nordic.rekrytointi.com/paikat/?o=A_A&jid=2470

Katso myös muut avoinna olevat työpaikkamme. Etsimme jatkuvasti uusia työntekijöitä niin vakituisiin kuin määräaikaisiin työsuhteisiin. Jos et löytänyt tällä kertaa mitään itsellesi sopivaa, jätäthän meille avoimen hakemuksen. Olemme sinuun yhteydessä juuri sinulle sopivan työpaikan ilmaantuessa. Tervetuloa perheeseemme, tervetuloa töihin!

Yhteystiedot

Ilmianna kiinnostuksesi tai vinkkaa kaverille 20.4.2021 mennessä! Hakemuksen voit täyttää "Tutustu työpaikkaan" -linkin kautta.

Lisätietoja saat Noora Mäkinen

Tutustu työpaikkaan
Tietoa työnantajasta