(Poistunut julkaisusta)

Automaatioasentaja (Lempäälä)
Alen Consulting Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 17.1.2020

Etsimme nyt asiakkaallemme Lempäälään kasvun myötä

AUTOMAATIOASENTAJAA 

vakituiseen työsuhteeseen. 

Oletko ammattitaitoinen automaatioasentaja, jolla on kokemusta teollisuuden automaatio/kunnossapidon tehtävistä, halua ratkoa vikoja ja olet erityisen hyvä ongelmanratkaisija?
 
Haemme nyt teollisuusympäristöön mielenkiintoiseen rooliin automaatiopuolen monipuolista osaajaa, jolla on jatkuvasti halua kehittää ja kehittyä. 

Tehtävänäsi on päivittäin ratkoa erilaisia haasteita ja selvittää vikoja sekä huoltaa koneita. Työnkuvaasi voi kuulua myös koneiden vaihtojen yhteydessä suoritettava automaatio-ohjelmien teko, mekaaniset asennustyöt, sekä sähköjen asennukset, mikäli sinulla on myös vahvavirtataustaa sähköasentajana. 

Tehtävässä menestyminen edellyttää:

  • automaatioasentajan koulutusta
  • ohjelmointitaitoa
  • työkokemusta automaatioasennus/kunnossapidon työstä valmistavassa teollisuudessa
  • osaat sekä lukea että laatia sähköpiirustuksia
  • kykyä itsenäiseen työhön, mutta myös erinomaiset yhteistyötaidot

Olet pitkäjänteinen, huolellinen, joustava, paineensietokykyinen ja omaat yrittäjämäisen asenteen. Sinulla on hyvä englannin kielen taito ja sähköasentajan tausta katsotaan eduksi. 

Tarjoamme:

  • vakituisen työsuhteen kasvuyrityksessä
  • pääset kehittymään ja kasvamaan yrityksen sisällä (myös insinöörihakijat huomioidaan, joilla käytännön automaatioasennustaustaa) 
  • aloitepalkkiot ja muut bonukset
  • hyvän perehdytyksen ja ammattitaitoisen pienen tiimin tuen 
  • palkkauksen sopimuksen mukaan

Työ on kokoaikainen päivätyö 8-16, mutta päivystysvalmius sekä valmius 2-3 vuorotyöhön on oltava. Työ alkaa sopimuksen mukaan. Aloitamme haastattelut jo hakuaikana. 

Lähetä hakemuksesi CV:n ja palkkatoiveen kera oheisen linkin kautta! Lisätietoja tehtävästä saat arkisin klo 8-16 Alen Consulting Oy:n myyntikonsultti Minna Kotilaiselta, p. 0447404501.

Hakulomake: https://alenconsulting.rekrytointi.com/paikat/?o=A_A&jid=350 


Alen Consulting Oy on rekrytointeihin, suorahakuihin ja henkilöstövuokraukseen erikoistunut asiantuntijaorganisaatio. Olemme yhdistäneet osaajia ja yrityksiä jo vuodesta 1993 lähtien. Meidät tunnetaan tamperelaisten ja pirkanmaalaisten yritysten rekrytointitarpeiden asiantuntijoina, mutta nykyään palvelemme asiakkaitamme joustavasti ja ketterästi kaikkialla Suomessa. Asiakkaitamme ovat niin suuret valtakunnalliset kuin pienet paikallisetkin yritykset. Kuuntelemme ja ymmärrämme asiakkaitamme, viestimme työnantajamielikuvaa vahvistaen ja palvelemme täydellä sydämellä. www.alenconsulting.fi