(Poistunut julkaisusta)

Automaatioasentaja kunnossapitotehtäviin
Barona

Alkuperäinen julkaisupäivä 14.9.2017

Haemme asiakasyrityksellemme pitkään työsuhteeseen kokenutta ja ammattitaitoista automaatioasentajaa / instrumentointiasentajaa kunnossapitotiimiin Espooseen.

Työtehtäviisi kuuluu pääasiassa lääketeollisuuden automaation monipuoliset huolto-, korjaus- ja asennustehtävät. Tarvittaessa toimit kuitenkin myös mekaanisessa kunnossapidossa ja huollossa. Odotamme, että omaat tehtävään soveltuvan koulutuksen ja vähintään muutaman vuoden verran aikaisempaa työkokemusta automaatiolaitteiden kunnossapidosta. Aikaisempi prosessiteollisuuden kokemus nousee eduksi tehtävässä. Toivomme sinulta myös vuorotyövalmiutta, koska töitä tehdään kolmessa vuorossa.

Tarjoamme mielenkiintoisen ja pitkäaikaisen työtehtävän yhdessä alan johtavista yrityksistä. Pääset työskentelemään kunnossapitotiimissä, jossa saat vastuuta osaamisesi mukaan.

Mikäli olet työteliäs, oma-aloitteinen ja motivoitunut kehittämään itseäsi ammatillisesti, saatat olla etsimämme henkilö. Jätäthän hakemuksesi mahdollisimman pian, sillä paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoja tehtävästä antaa: Anssi Pekkarinen puh: 043 824 3624