(Poistunut julkaisusta)

Automaatioasentaja kunnossapitoon
Altia

Alkuperäinen julkaisupäivä 29.9.2020

Altian Rajamäen alkoholijuomatehdas Nurmijärvellä valmistaa ja pullottaa juomia kotimaan markkinoille sekä vientiin. Tehtaan yhteydessä toimii logistiikkakeskus, jonka kautta Altia toimittaa omien tuotteidensa lisäksi myös maahantuomansa alkoholijuomat. 

Rekrytoimme alkoholijuomatehtaallemme

AUTOMAATIOASENTAJAA KUNNOSSAPITOON

Työtehtävät ovat monipuolisia sähköautomaation sekä mekaanisen puolen käynnissä- ja kunnossapitotehtäviä. Meillä pääset tekemään töitä huippuluokan tuotantolaitoksessa, joka hyödyntää pitkälle automatisoituja ratkaisuja ja toteutuksia. Korkeatasoiset ja tehokkaat laiteratkaisut sekä jatkuvan parantamisen toimintamalli luo kunnossapitotiimillemme mielekkään toimintaympäristön. 

Toivomme hakijalta uusia haasteita pelkäämättömän asenteen lisäksi tehtävää tukevaa koulutustaustaa, kuten sähkö- tai automaatioasentajan tutkintoa. Voit omata pidemmän raudanlujan kokemuksen alalta tai voit hyvin olla myös juuri koulusta valmistunut tulevaisuuden ammattilainen. Osaaminen servokäyttöjen ja ohjelmoitavien logiikoiden, etenkin Siemens-logiikoiden osalta katsotaan eduksi. Lisäksi arvostamme itseohjautuvaa työskentelyotetta ja hyviä tiimityötaitoja. Työssä käytettävät järjestelmät ovat suomen- ja englanninkielisiä, joten sujuva suomen kieli ja englannin kielen perusosaaminen ovat tehtävään valinnan edellytyksinä. 

Altialla panostetaan kunnossapitohenkilöstön osaamiseen. Saat kattavan perehdytyksen, mutta laitteiden monimuotoisuuden ansiosta, opit todennäköisesti päivittäin jotain uutta vielä pitkään perehdytyksen jälkeenkin. Tuemme henkilöstömme kehittymistä ja osaamisen laajentamista niin töissä kuin työn ohessa. Halutessasi pääset mukaan erilaisiin kunnossapidon ja tehtaan tuottavuuden kehittämishankkeisiin ja projekteihin. Työsuhde on vakituinen ja töitä tehdään kolmessa vuorossa 40 h/viikko. 

Mikäli kiinnostuit, niin hae tehtävään mahdollisimman pian oheisen linkin kautta. Haastattelemme hakijoita rekrytointiprosessin alusta alkaen, ja pyrimme täyttämään tehtävän heti sopivan henkilön löydyttyä. Hakuaika päättyy 25.10.2020. Lisätietoja tehtävästä antaa kunnossapitoinsinööri Tero Kollanus, puh. 0400-716 358. 

Altia on johtava pohjoismainen alkoholijuomayhtiö, joka tunnetaan vahvoista brändeistään, kuten Koskenkorva, Jaloviina, Valhalla, Leijona ja Blossa-glögit. Vahvan pohjoismaisen profiilin lisäksi Altia on merkittävä toimija myös kansainvälisesti. Altialla on toimintoja seitsemässä eri maassa ja vientiverkosto ulottuu kymmeniin maihin pääosin Euroopassa, Aasiassa ja Pohjois-Amerikassa. Tutustu Altiaan yrityksenä ja Altian vahvoihin brändeihin osoitteessa altiagroup.com.