(Poistunut julkaisusta)

Automaatioasentaja kunnossapitoon Teknikum Oy:lle
Teknikum Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 25.6.2019
Teknikum Oy
Teknikum-konserni on yksi merkittävistä polymeeriteknologian osaajista Euroopassa. Teknikum-konserni on perustettu vuonna 1989 ja siihen kuuluu kolme tehdasta Suomessa, tehdas Kiinassa ja Unkarissa, myyntiyhtiö Saksassa ja myyntiedustus Venäjällä. Teknikumin tuotevalikoimaan kuuluvat mm. teollisuusletkut, muottituotteet kumista ja muovista, kumipinnoitteet ja -päällysteet, polyuretaani- ja nestesilikonituotteet sekä kumisekoitukset, -levyt ja -matot. Oma muottisuunnittelu, sekoituskehitys sekä tuote- ja menetelmäsuunnittelu varmistavat asiakkaiden vaatimukset täyttävät tuoteratkaisut tänään samoin kuin jatkokehitysmahdollisuudet tulevaisuudessa. Konsernin henkilöstömäärä on noin 700 henkilöä ja sen liikevaihto n. 70 miljoonaa euroa.
Toimenkuva
Teknikum Oy etsii nyt vahvistusta ammattitaitoisista automaatioasentajista kunnossapitotiimiin Sastamalaan. Työssäsi vastaat kolmen tehtaan koneiden päivittäisistä huolto- ja korjaustöistä sekä huolehdit, että tuotanto toimii häiriöttä ennaltaehkäisevillä toimilla.
Odotamme sinulta
- sähkö- tai automaatioasentajan koulutusta (tai vastaavat taidot antavaa koulutusta)
- useamman vuoden kokemusta teollisuuden kunnossapitotehtävistä
- osaamista automaatiotekniikasta ja mekaanisesta kunnossapidosta
- kokemusta ohjelmoitavista logiikoista
- valmiutta työskennellä 3-vuorossa ja tarvittaessa päivystää

Etsimme tiimipelaajaa, jolta löytyy ongelmanratkaisukykyä ja on valmis tarttumaan erilaisiin kunnossapidon tehtäviin. Odotamme sinulta ennakkoluulotonta asennetta.
Muut tiedot
Tarjoamme mielenkiintoisen työnkuvan ja vakituisen työsuhteen kasvavassa ja vastuullisessa yrityksessä.
Rekrytointiprosessin hoitaa ja lisätietoa paikasta antaa VMP Sastamala, Sonja Laine p. 040 744 4261 tai Minna Wilpola p. 0440 561 333. Laita hakemus pikaisesti osoitteessa www.vmp.fi tai sastamala@vmp.fi, niin sovitaan aika haastatteluun Sastamalan toimistollemme. Aloitamme haastattelut jo hakuaikana ja paikat täytetään heti soveltuvien henkilöiden löydyttyä.
Kesto
Vakituinen työ
Lisätietoja
Sonja Laine, sastamala@vmp.fi, 0407444261/0440561333
Hakeminen
Hae paikkaa viimeistään 15.07.2019 mennessä.