Automaatioasentaja kesätöihin
Lassila & Tikanoja Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 31.1.2019

L&T:n kiinteistötekniikan palveluksessa toimii Suomessa yli 350 tekniikan ammattilaista, joilla on vankka kokemus erilaisista kiinteistötekniikan ylläpito-, huolto- sekä asennustehtävistä. Alalla on osaaville ja motivoituneille tekijöille tilaa.

Etsimme nyt pääkaupunkiseudun porukkaamme

AUTOMAATIOASENTAJAA KESÄTÖIHIN

Kesätyöntekijänä pääset tekemään osaamistasi ja koulustasoasi vastaavia tehtäviä yhdessä ammattilaistemme kanssa. Tehtäviisi kuuluu avustavat tehtävät  automaatiolaitteiden huolto- ja kunnossapitotehtävissä. Kohteemme vaihtelevat asuinkiinteistöistä aina liike- ja teollisuuskiinteistöihin.

Olet aloittanut jo opintosi automaatiotekniikan parissa ja tunnet jo joitain kiinteistötekniikkaan liittyviä prosesseja. Tekninen osaamisesi on ajan hermolla ja laitevikojen paikallistaminen on sinulle opintojesi kautta jo vähän tuttua. Nautit asiakaspalvelusta ja tulet toimeen erilaisten ihmisten kanssa. Olet valmis kehittämään osaamistasi ja innokas oppimaan uutta. Sinulta tulee löytyä B-ajokortti, sekä suomen kielen suullista ja kirjallista osaamista.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen kesätyön ammattilaisten joukossa. Perehdytämme sinut hyvin tehtäviisi ja tuemme sinua tehtävissäsi. Ala vie helposti mennessään ja meillä sinun on mahdollista edetä myös vaativampiin tehtäviin. Jos olet tällä hetkellä kiinnostunut työharjoittelusta, niin voit myös mielellään ottaa rohkeasti meihin yhteyttä.Tule mukaan kasvamaan ja kehittymään kanssamme!

Kiinnostuitko? Täytä hakemuksesi viimeistään 28.2 mennessä alla olevan linkin kautta. Käymme läpi hakemuksia jo hakuaikana. Lisätietoja kesätyöstä saat Hanna Tervakankaalta, 040 533 7469.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1227296
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 28.2.2019
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Yhteyshenkilö: Rekry L&T (offre29308847.9860 (a) lassila-tikanoja-oyj.contactrh.com)
  • Puhelin: 040 533 7469
  • Sijainti: Helsinki