(Poistunut julkaisusta)

Automaatioasentaja kausityöhön
Altia

Alkuperäinen julkaisupäivä 16.2.2020

Altian Rajamäen alkoholijuomatehdas Nurmijärvellä valmistaa ja pullottaa juomia kotimaan markkinoille sekä vientiin. Tehtaan yhteydessä toimii logistiikkakeskus, jonka kautta Altia toimittaa omien tuotteidensa lisäksi myös maahantuomansa alkoholijuomat. 

Rekrytoimme 

Automaatioasentaja kausityöhön  

Automaatioasentajana toimit osana kunnossapidon noin 15 hengen tiimiä. Osallistut erilaisiin tuotannon kunnossapitotehtäviin. Tyypillisiä tehtäviäsi ovat esim. tuotantolaitteiston häiriökorjaukset, ennakkohuoltotyöt sekä erilaiset asennus- ja parannustyöt. 

Tehtävässä onnistuminen edellyttää tarkkaa, järjestelmällistä ja ripeäotteista työskentelytapaa. Olet sähkö- tai automaatioalan opiskelija tai mahdollisesti vastavalmistunut. Mekaanisen kunnossapidon perusasiat ovat myös hallussasi. Arvostamme reipasta ja positiivista asennetta sekä hyviä yhteistyötaitoja. Olet vähintään 18-vuotias ja valmis vuorotyöhön. Eduksesi katsotaan kokemus teollisuuden sähkö- ja automaatiotöistä. Edellytämme lisäksi hyviä IT-taitoja sekä kohtalaista englanninkielen taitoa. 

Me puolestamme tarjoamme mahdollisuuden työskennellä juomateollisuuden ja hienojen brändien parissa kansainvälisessä konsernissa. Altialla työskentely tarjoaa mahdollisuuden uuden oppimiseen ja kehittymiseen. Omalla tehokkaalla ja laadukkaalla työpanoksellasi voit myös vaikuttaa ansiotasoosi. Lisäksi vaalimme työyhteisössämme turvallisuutta, joustavia työtapoja ja avointa keskustelua. Meille on tärkeää, että jokainen altialainen saa työskennellä turvallisessa, rennossa ja mukavassa työympäristössä. 

Rekrytoimme kunnossapitoon yhden automaatioasentajan kausityöhön. Työ alkaa sopimuksen mukaan huhti-toukokuussa ja kestää elo-syyskuuhun saakka. Kerrothan hakemuksessasi, mikä olisi sinulle sopivin työsuhteen ajanjakso ja kesto. 

Täytä sähköinen hakemuslomakkeemme 4.3.2020 mennessä. Käsittelemme hakemuksia jo hakuajan aikana, joten ethän jätä hakemista viime hetkeen.

Altia on johtava pohjoismainen alkoholijuomayhtiö, joka toimii Pohjoismaissa ja Baltiassa viinien ja väkevien alkoholijuomien markkinoilla. Keskeiset vientibrändimme ovat Koskenkorva, O.P. Anderson ja Larsen. Muita ikonisia pohjoismaisia brändejä ovat muun muassa Chill Out, Blossa, Xanté, Jaloviina, Leijona, Explorer ja Grönstedts. Altialaisina olemme kaikki mukana tukemassa modernin ja vastuullisen pohjoismaisen juomakulttuurin kehitystä. Saamme työskennellä mielenkiintoisissa projekteissa hienojen brändien parissa. Altialla työskentely tarjoaa jatkuvasti mahdollisuuksia oppimiseen ja kehittymiseen. Vaalimme työyhteisössämme joustavia työtapoja. www.altiagroup.fi