(Poistunut julkaisusta)

Automaatioasentaja / Huoltomies
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.2.2018

Haemme AUTOMAATIOASENTAJAA/HUOLTOMIESTÄ automaatiotiimiimme Sotkamoon


ISS Kiinteistöjen ylläpitopalvelut tuottaa mm. liike-, teollisuus- ja julkisten kiinteistöjen teknisiä huolto-, korjaus- ja uudistamispalveluita. Vastuullamme on yhdessä kiinteistönhuoltomme kanssa varmistaa kiinteistöjen laadukas toiminta, hyvät käyttöolosuhteet ja tehokas energiankäyttö. Palvelutuotteemme ulottuvat pienistä huolto- ja korjaustöistä kokonaisvaltaisiin kiinteistöpalvelusopimuksiin.


Automaatioasentajana tehtäväsi koostuvat korjaustehtävistä sekä teknisestä kiinteistönhuollosta. Työ on kokopäivätyötä arkisin klo 7 – 15.30 ja työsuhde on toistaiseksi voimassaoleva.


Tehtävän hoitaminen edellyttää alan koulutusta ja pätevyyttä itsenäiseen työskentelyyn. Pitkä työkokemus voidaan myös katsoa koulutusta vastaavaksi pätevyydeksi. Sinulla on työkokemusta vastaavista tehtävistä vähintään kahden vuoden ajalta ja tietämystä kiinteistöautomaation valvontakoneen käytöstä. Työskentelet itsenäisesti kentällä, olet joustava, oma-aloitteinen sekä ulospäinsuuntautunut, ja omaat hyvät vuorovaikutus- ja tiimityöskentelytaidot. Ajokortti edellytetään.


Tarjoamme mielenkiintoisen työn alan johtavassa yrityksessä, ammattitaitoisen tiimin tuen, kilpailukykyiset ison talon tuen sekä mahdollisuuksia kehittyä ja kouluttautua.


Täytä sähköinen hakemuksesi oheisen linkin kautta tai osoitteessa www.iss.fi viimeistään 28.2.2018.


ISS Palvelut on yksi Suomen kymmenestä suurimmasta yksityisestä työnantajasta ja maan johtava kiinteistö- ja toimitilapalveluyritys.  Joka päivä reilut 8000 työntekijäämme tuottavat asiakkaillemme palveluita, joissa näkyvät henkilökohtainen läsnäolo ja ratkaisukyky. Tuotamme asiakkaillemme kokonaispalveluratkaisuja, jotka muodostuvat siivous-, kiinteistön ylläpito-, ruokailu- ja turvallisuuspalveluista sekä muista näihin liittyvistä tukipalveluista. Luomme toiminnallamme laadullista ja taloudellista arvoa asiakkaidemme liiketoimintaan. Vuonna 2016 liikevaihtomme oli 487 miljoonaa euroa. ISS Palvelut on osa kansainvälistä ISS-konsernia, joka toimii 77 maassa. www.iss.fi, www.issworld.com, www.facebook.com/duunISSaISSSuomi/

- ISS on savuton työpaikka -