(Poistunut julkaisusta)

Automaatioasentaja Fastemsille!
Fastems Oy Ab

Alkuperäinen julkaisupäivä 8.5.2018

Etsimme nyt Fastemsille automaatioasentajaa liikkuvaan huoltotyöhön kotimaan alueella.

Tämä voi olla unelmiesi työpaikka, mikäli koneautomaatio on osaamisaluettasi ja haluat työskennellä alan kiinnostavimmassa organisaatiossa! Fastems tunnetaan tuottavuutta lisäävistä tehdasautomaatiojärjestelmistään kaikkialla maailmassa. Yrityksen ydintoimintoja ovat joustavien valmistusjärjestelmien (FMS), robottipohjaisten automaatioratkaisujen sekä niihin liittyvien palvelujen toimittaminen konepajateollisuudelle. Fastemslaisia on jo 420. Yrityksen ainutlaatuinen kulttuuri antaa sille kyvyn loistaa ja on avain jatkuvaan uudistumiseen.

Edellytämme automaatioasentajalta:

  • Hyvää osaamista koneautomaation parissa

  • Mekaanista ja sähköistä asennusosaamista

  • Soveltuvaa koulutusta (esimerkiksi automaatioasentaja)

  • Mahdollisuutta joustaa työajoissa ja olla komennuksilla kotimaassa

HUOM! Voit olla myös alan tuoreempi osaaja, kunhan asenteesi on kunnossa ja haluat aidosti kehittyä alasi huipuksi.

Työ on liikkuvaa, joten odotamme sinulta mahdollisuutta olla yli viikon mittaisilla komennuksilla koko Suomessa. Tehtävään rekrytoitava huoltoteknikko tulee osaksi viiden hengen kotimaan tiimiä. Istut porukkaan hyvin, kun asenteesi on avoin, huumorintajusi on tallella ja olet valmis joustamaan saadaksesi asiakkaiden tarpeet täytettyä.

Tarjoamme sinulle kilpailukykyisen palkan ja asianmukaiset korvaukset työkomennuksista. Asennusreissuilla liikutaan omalla autolla, mistä maksetaan korvaus.

Työsuhde on vakituinen. Mikäli kiinnostuit tehtävästä, hae mahdollisimman pian. Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä. Tarvittaessa saat tehtävästä lisätietoja henkilöstökonsultti Jaakko Salmelalta, 045 6360611 tai jaakko.salmela@barona.fi