(Poistunut julkaisusta)

Automaatioasentaja Caverionille Kilpilahteen
Adecco

Alkuperäinen julkaisupäivä 27.5.2019

Teollisuusautomaation ja sähköasennusten osaajat huomio. Etsimme nyt Caverionille Porvoon Kilpilahteen automaatioasentajaa vakituiseen työsuhteeseen erittäin monipuoliseen ja kiinnostavaan työympäristöön.

Työt pitävät sisällään monipuolisesti erilaisia teollisuuden automaatioinstrumenttien asennuksia, kaapelointeja sekä kunnossapitotehtäviä.

Työhön edellytämme soveltuvaa automaatio- tai sähköasentajan koulutusta, mutta työtehtävät sopivat sekä hyvän asenteen omaavalle tulevaisuuden ammattilaiselle että jo kokeneelle asentajalle. Aikaisempi työkokemus teollisuuden kunnossapidosta ei ole siis tarpeen.

Tehtävään sopii tarkat ja huolelliset henkilöt, jotka pitävät monipuolisista sekä fyysisistä ongelmanratkaisukykyä vaativista töistä.

Mikäli opettavaiset, monipuoliset ja vastuulliset työt yhdessä pohjoismaiden suurimmista teollisuuden keskittymistä kiinnostaa, laita hakemuksesi tulemaan. Lisätietoja tehtävästä antaa Adeccon HR Konsultti Tomi Kolu, 040 640 3188, tomi.kolu@adecco.fi .


Caverion suunnittelee, toteuttaa, huoltaa ja ylläpitää käyttäjäystävällisiä ja energiatehokkaita teknisiä ratkaisuja kiinteistöille, teollisuudelle ja infrastruktuurille Pohjois-, Keski- ja Itä-Euroopassa.
Caverionin vuoden 2018 liikevaihto oli noin 2,2 miljardia euroa. Olemme Euroopan johtavia teknisiä ratkaisuja kiinteistöille ja teollisuudelle tarjoavia yhtiöitä. Caverionilla on kaksi liiketoimintayksikköä: Projektit ja Palvelut.
Caverionilla on noin 15 000 työntekijää 10 toimintamaassa. Pääkonttorimme sijaitsee Vantaalla. Caverionin osake (CAV1V) on listattu Nasdaq Helsingissä.